ARTDECO Perfect Matt lipstick – Rosy Kiss

14/02/16

00 artdeco

Lipsticks heb ik in allerlei kleuren, van veel verschillende merken. Een merk waar ik nog geen lipstick van had is ARTDECO. ARTDECO is de trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica. Een merk waarbij hoge kwaliteit voorop staat!

2 artdeco

Rosy Kiss is een lipstick uit de Perfect Matt lipstick lijn van ARTDECO. Deze lijn bevat in totaal 6 verschillende kleuren: Classical Nude, Rosy Kiss, Violet Lady, Dark Hibiscus, Skipper’s Love en Rosewood.

1 artdeco

De Perfect Matt lipstick heeft een matte textuur met een bijzondere kleurintensiteit. Ondanks dat de lipstick mat is droogt hij je lippen niet uit. De lipstick is licht romig wat er voor zorgt dat je de lipstick makkelijk aan kunt brengen. Door de matte finish blijft hij ook nog eens erg goed zitten!

000 artdeco

Rosy Kiss is een mooie, licht roze kleur gecombineerd met een zachte zalmkleurige tint. Het is een draagbare kleur die veel mensen kunnen hebben. De lipstick heeft een licht felle en frisse ondertoon waardoor het een prachtige kleur is voor in de lente en zomer. Ik vind Rosy Kiss een ontzettend mooie kleur en ik zal hem zeker vaak gaan dragen.

3 artdeco

De Perfect Matt lipsticks zijn in een mooi ‘jasje’ gestoken. De huls is mat zwart en heeft een luxe uitstraling. I love it!

De prijs van de Perfect Matt lipsticks is € 11,95 (o.a. verkrijgbaar bij Douglas.)

00000 artdeco

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “ARTDECO Perfect Matt lipstick – Rosy Kiss”

  1. Lisa schreef:

    Oeeee mooi kleur

  2. shannblogt schreef:

    Dat vind ik nou ook!

  3. Eva schreef:

    Heel gaaf! Mooie kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories