Armparty by My Jewellery! (Cadeautip)

05/11/17

Als ik iets ontzettend leuk vind dan is dat het samenstellen van mijn eigen armparty! Waar ik dat doe? Bij My Jewellery natuurlijk! My Jewellery is zonder twijfel één van mijn meest geliefde webshops. Daarnaast is het ook the place to be om leuke cadeautjes te shoppen (kleine tip voor de feestdagen!)

My Jewellery 
My Jewellery is in 5 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel & een online community die haar weerga niet kent. Dagelijks inspireert My Jewellery honderdduizenden vrouwen via social media & via meer dan 400 fysieke partnerstores. De on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de accessoires & aanverwante artikelen is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collectie & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase.’

Op mijn blog schreef ik al twee keer eerder over een My Jewellery item. De eerste keer schreef ik over een My Jewellery kettinkje en de tweede keer over een My Jewellery tas. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete armparty zien die bestaat uit alleen maar items van My Jewellery.

Leopard watch – brown/silver | € 29,95
– Verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties.
De luipaard print is weer helemaal terug van weggeweest en is super hot op dit moment! Ook ik vind deze trend erg leuk. Toen ik dit horloge in de webshop zag was het meteen liefde op het eerste gezicht. Het bandje is gemaakt van leer en heeft een harige structuur wat het horloge nog leuker maakt. De horloges die ik tot nu toe heb zijn allemaal vrij groot. Dit horloge heeft een diameter van 3 cm en is daarmee een stuk kleiner dan mijn andere horloges. Daarnaast heb ik tot nu toe alleen maar horloges met een witte of zilver kleurige wijzerplaat. Dit horloge heeft een zwarte wijzerplaat, wat ik heel chique vind staan in combinatie met de zilverkleurige details en het bruine luipaard printje. Het bandje van dit horloge heeft een lengte van 21 cm en is 1,3 cm breed. Het horloge zit fantastisch en is fantastisch.

Little stone bangle – silver/silver | € 29,95
– Verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties.
Omdat de leopard watch zilverkleurige details heeft vond ik het mooi om er zilverkleurige armbandjes bij te combineren. Deze bangle met zilverkleurig diamantje is er één van. Naast dat deze bangle perfect bij iedere armparty past, past hij ook perfect om mijn pols. De meeste bangles zijn vrij groot en hebben een ronde vorm. Deze bangle is iets wat ovaal waardoor hij mooier om de pols valt. Goed over nagedacht! De bangle is gemaakt van stainless steel, heeft een diameter van 6,5 cm en is slechts 3 mm breed. Ik ben héél blij met deze bangle!

Coin bracelet 2.0 – silver | € 17,95
– Verkrijgbaar in het goud of zilver.
Op de productfoto’s van het luipaard horloge was het horloge met dit armbandje gecombineerd en ik vond deze combinatie direct helemaal het einde. Ik kon het dus niet laten om ook dit armbandje aan mijn armparty toe te voegen. Net als de luipaard print zijn ook muntjes dé trend van nu. Je ziet deze trend steeds vaker terug komen in sieraden. Het armbandje is 18 cm lang en is tot 3 cm korter te verstellen. Deze lengte is voor mij perfect.

Ik weet niet of het al duidelijk was maar ik ben echt MEGA blij met mijn nieuwe horloge en armbandjes. Naast dat ik heel erg enthousiast ben over mijn nieuwste aanwinsten ben ik ook erg te spreken over My Jewellery. De webshop is overzichtelijk, het assortiment is enorm uitgebreid waardoor er voor ieder wat wils is, vanaf € 50 betaal je géén verzendkosten, je kunt profiteren van een super snelle levering en tot slot is de klantenservice ook fantastisch! Snappen jullie nu ook waarom My Jewellery the place to be is voor het shoppen van cadeautjes? Of die cadeautjes dan voor jezelf zijn of voor iemand anders dat mag je natuurlijk zelf bepalen. Maar ik kan wel stellen dat het heel lastig is om voor andere cadeautjes te shoppen als je zelf ook dol bent op sieraden en accessoires. I think it’s time for online shopping girls!

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “Armparty by My Jewellery! (Cadeautip)”

 1. Laura schreef:

  Ik ben echt verliefd op deze armparty, ben sowieso een beetje fan van my jewellery 🙂

 2. Shannblogt schreef:

  Ah, wat super leuk om te lezen dat mijn armparty in de smaak valt. Lief! Ik ben ook fan van My Jewellery hoor. Groot fan zelfs! 🙂

 3. Nina schreef:

  Wat een super mooie armparty. Stuk voor stuk mooie items. De little stone bangle is mijn favoriet…heel mooi.

 4. Shannblogt schreef:

  Lief! Ik kan géén favoriet kiezen. Ik vind de items allemaal amazing! 🙂

 5. Lia Venema schreef:

  prachtig deze armparty , vooral het horloge helemaal mijn ding

 6. Shannblogt schreef:

  Ik ben ook verliefd op het horloge Lia! Vooral in combinatie met de armbandjes. Bedankt voor de leuke reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories