ARE YOU READY TO JOIN THIS PARTY? (+ KORTINGSCODE) | FINASTE.NL

09/06/19

HI BABES! Are you ready to party? Dan heb ik goed nieuws! Ik heb een hele mooie earparty samen mogen stellen die ik jullie absoluut niet wil onthouden. De oorbellen zijn van de webshop Finaste.nl. Oh en psst, ik heb ook nog een leuke kortingscode voor jullie. What are you waiting for?

FINASTE.NL
‘Finaste biedt jou unieke sieraden volgens de laatste trends én voor een hele fijne prijs. De collectie bestaat uit oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en accessoires. Finaste zit bovenop de trends om er voor te zorgen dat jij altijd de Finaste bent. De beestjes trend is helemaal van nu en met de origami beestjes collectie heeft Finaste een eigen twist gegeven aan deze super populaire trend. Ga jij voor een ketting met origami alpaca, een armbandje met origami pinguin of kies jij toch voor de oorringetjes met origami beer?! Voor jou als dierenprint lover hebben wij ook zoveel moois! Kies voor fashionable oorbellen met een panterprint of oorringetjes met een panter of tijger.  Ook aan accessoires heeft Finaste gedacht! Ga voor een toffe velvet haarband of muts en stijl jouw look helemaal af!’

Of ik een zwak heb voor mooie sieraden? Absoluut! Ik draag altijd sieraden. Je zult mij nooit tegenkomen zonder oorbellen of ringen! Kettingen en armbanden draag ik ook graag maar niet iedere dag. Ik kan dan ook wel zeggen dat oorbellen en ringen mijn favoriete sieraden zijn op dit moment. Omdat ik iedere dag sieraden draag heb ik wel een eigen specifieke stijl ontwikkeld. Ik draag bijvoorbeeld alleen zilverkleurige sieraden, ik draag geen grote, grove, kleurrijke sieraden, ik ben dol op sieraden met diamantjes en ik zorg dat alle sieraden bij elkaar matchen. Vooral het laatste vind ik erg belangrijk. Vooral bij een earparty is een goede samenstelling wat mij betreft van groot belang.

Ik ben zo iemand die urenlang bezig is met het samenstellen van de perfecte earparty. Ik heb zelf drie oorbel gaatjes in ieder oor en in beide oren twee piercings. In totaal heb ik dus 6 oorbel gaatjes en 4 piercings. Ik vind het zelf erg belangrijk om het niet te druk te maken. Ik hou zelf erg van minimalistische oorbellen omdat dit bij zoveel oorsieraden gewoon het mooist is vind ik. De oorbellen die ik uit heb gekozen voor deze earparty zijn niet allemaal even minimalistisch maar omdat ze wel goed bij elkaar passen vind ik deze combinatie toch erg mooi. Deze samenstelling is voor mij al aan de heftige kant dus veel bonter dan dit zul je mij niet zien dragen. Maar groot fan van deze earparty dat ben ik zeker.

OORBELLEN SLANG ZILVER | € 12,95 (verkrijgbaar in zilver en goud)
Deze oorbellen zijn zó stoer! I love it. Daarnaast zijn oorbellen in de vorm van een slang echt dé musthaves van dit seizoen. Daarnaast zijn ze erg makkelijk te combineren met andere oorbellen. De oorbellen hebben een diameter van ongeveer 1 cm, een lengte van 2,7 cm. zijn gemaakt van verzilverd brass en zijn nikkelvrij. Super tof!

OORBELLEN MUNTJE VROUW ZILVER | € 12,95 
Evenals de slang zijn ook de muntjes een echte trend op het gebied van sieraden. Je ziet ze niet alleen in oorbellen terug komen maar ook in kettingen, armbanden en zelfs in ringen. Matchy, matchy! Ik vind ook deze trend helemaal leuk. Ik vind de combinatie van dit muntje met de slang zo mooi. Chique en tegelijkertijd toch ook heel stoer! Deze oorbellen hebben een diameter van ongeveer 1 cm, zijn 2,5 cm lang, zijn gemaakt van verzilverd brass en zijn nikkelvrij.

RONDE STUD OORBELLEN | € 9,95 (verkrijgbaar in zilver en goud)
Simple & Classy! Deze ronde oorbelletjes zijn een musthave voor in iedere earparty! Ze zijn vrij plat en rond, hebben een diameter van 4 mm en passen hierdoor perfect bij het totaalplaatje. De oorbelletjes zijn nikkelvrij en gemaakt van edelstaal waardoor ze niet verkleuren.

Dat ik enorm enthousiast ben over mijn nieuwe earparty was jullie vast al wel duidelijk. Wat ik ook zo leuk vind is dat alle oorbelletjes verpakt zitten in een handig sieradendoosje. Ideaal voor het netjes opbergen van de sieraden. Nog een heel fijn voordeel aan de webshop vind ik dat veel sieraden zowel in het zilver als goud verkrijgbaar zijn. Nu ben ik benieuwd: Ben jij team zilver of team goud? Of draag je misschien wel beide? Ik ben verliefd op mijn nieuwe oorbellen en op Finaste.nl. Ik vind deze webshop echt zó ontzettend leuk!

KORTINGSCODE 
Ben jij net als ik een fanatieke sieraden drager? Wil jij ook even heerlijk rondneuzen in de webshop? Vergeet dan niet om de kortingscode SHANNON15 te gebruiken bij het afrekenen. Hiermee krijg je namelijk 15% korting op alle Finaste items. De kortingscode is geldig t/m zondag 16 juni. Have fun shopping girls!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories