ARE YOU READY FOR DECEMBER? | THE BODY SHOP

15/09/19

YES, YES, YES! Nog maar 100 dagen tot Kerst. Het is bizar hoe snel de tijd gaat maar wat ben ik dol op de persberichten van deze periode van het jaar. De adventkalenders en kerstcollecties stromen letterlijk mijn mailbox binnen AND I LOVE IT! Kort geleden ontving ik een persbericht van The Body Shop met daarin de 3 adventkalenders van dit jaar.

Als er iemand dol is op adventkalenders dan ben ik dat wel. Adventkalenders waar ik altijd al nieuwsgierig naar ben geweest zijn de adventkalenders van The Body Shop. Dit jaar heb ik één van deze prachtige adventkalenders weten te bemachtigen en vandaag geef ik alvast een kleine sneak peek van deze beauty.

GOOD TO KNOW
Al vanaf het begin zet The Body Shop zich in voor een eerlijkere wereld. Dit jaar staan de bekende beauty-adventskalenders in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen; een van de belangrijkste thema’s voor het merk. The Body Shop wil een wereld waarin meisjes niet alleen van een mooie toekomst dromen, maar die ook daadwerkelijk tegemoet gaan. Ook staat het merk dit jaar stil bij vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden. Om dit te bereiken, werkt The Body Shop samen met Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten, met name gelijke rechten en kansen voor meisjes overal ter wereld. Samen willen ze er deze feestdagen voor zorgen dat meisjes naar school kunnen en hun dromen kunnen verwezenlijken. Als je in november en december 2019 bij The Body Shop winkelt, steun je het streven van Plan International om £ 250.000 in te zamelen zodat 1500 meisjes in Indonesië en Brazilië de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om werk te vinden of voor zichzelf te beginnen.

A DREAM BEHIND EVERY DOOR..
Adventkalenders die ik voorgaande jaren had waren die goedkope, welbekende chocolade adventkalenders. Het idee van die adventkalenders is leuk, de chocolaatjes zijn alleen niet te doen. Gelukkig komt daar dit jaar verandering in met mijn adventkalender van The Body Shop. Ik heb ze al verschillende jaren voorbij zien komen bij andere bloggers. Maar ook op YouTube zijn ze erg populair. Wat ik dan zo jammer vind is dat in de meeste gevallen de hele inhoud bekend wordt. Super zonde! Waarom zou je hem dan nog kopen? Dan is het toch geen verrassing meer? Daarom heb ik besloten om jullie alvast een sneak peek te geven van hoe de advent kalender eruit ziet. Mijn idee is om vanaf 1 december, iedere dag een vakje open te maken en de verrassing met jullie te delen in mijn Instagram stories. Dus mocht je benieuwd zijn naar wat er allemaal in mijn adventkalender zit, zorg dan dat je mij volgt op Instagram (@shannblogtnl.)

Mijn Deluxe Edition adventkalender van The Body Shop (t.w.v. € 85) ziet er echt ontzettend feestelijk uit. De adventkalender bestaat uit 25 doosjes in verschillende formaten met in ieder doosje een zorgvuldig geselecteerd product waarmee je binnen no-time pure verwennerij creëert. Denk hierbij aan gloednieuwe producten, heerlijke sheetmaskers, iconische producten uit de skincare-lijnen, special editions en verschillende make-up favorieten.

De prachtige adventkalenders van The Body Shop zijn niet alleen MEGA goed gevuld maar zien er ook nog eens gelikt uit. De adventkalenders dienen ook als leuke kerstdecoratie. Het winterse ontwerp van de kalenders is dit jaar geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton, de bakermat van The Body Shop. Hoog boven de huisjes zoeft Miss Santa op een raket door de lucht om de dromen van alle kinderen in vervulling te brengen. Dit thema komt overigens terug in de hele kerstcollectie van 2019. Op eerste kerstdag kun je de lege doosjes van de producten omtoveren tot een feestelijk kerstdorp. Hoe leuk is dat?

Ik ben helemaal in de wolken en kan oprecht niet wachten tot ik het eerste doosje mag openen! December? I’m ready for ya!

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID
• Beauty Advent Calendar | € 50 (inhoud t.w.v. € 98)
• Deluxe Advent Calendar | € 85 (inhoud t.w.v. € 148,50)
• Ultimate Advent Calendar | € 120 (inhoud t.w.v. € 277,50)
De aventkalenders zijn vanaf 17 september verkrijgbaar in de winkels én online in The Body Shop webshop.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “ARE YOU READY FOR DECEMBER? | THE BODY SHOP”

  1. Emile schreef:

    Advent kalenders vind ik altijd zo leuk maar zijn vaak ook wel prijzig, dat vind ik dan wel weer jammer. Ben heel erg benieuwd naar deze advent kalender aangezien ik een groot fan ben van de Body Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories