ALWEER NIEUWE TELEFOONHOESJES?! | CASETASTIC

26/01/19

Sorry jongens, maar hier is Shannon met haar telefoonhoesjes verslaving weer. Als je mij langer volgt heb je een hele tijd terug een artikel voorbij zien komen met telefoonhoesjes van Casetastic. Dit is een echt al even geleden dus dat was voor mij een goed excuus om weer even in de webshop rond te neuzen. In dit artikel vertel ik jullie meer over Casetastic maar ook over mijn nieuwe telefoonhoesjes natuurlijk.

CASETASTIC
‘Casetastic is een producent van beschermhoesjes. Geen normale beschermhoesjes, maar hoesjes met de meest unieke en prachtige designs. Hiervoor werkt Casetastic samen met lokale en internationale artiesten. Casetastic is gevestigd in Varsseveld (NL).’

Het aanbod in de webshop is echt enorm. Ik denk persoonlijk dat iedereen er wel kan slagen. Naast leuke telefoonhoesjes zijn er ook tablet hoezen verkrijgbaar en hele toffe accessoires. Mocht je benieuwd zijn neem dan zeker eens een kijkje. Het navigeren in de webshop is erg eenvoudig maar mocht je toch lastig vinden kun je ook altijd gebruik maken van de zoekfunctie. Dit werkt lekker snel en ik moet eerlijk bekennen dat ik daar nu ook gebruik van heb gemaakt. Ik zocht op de woorden iPhone hoesje en kwam al snel op de juiste pagina terecht. Binnen no-time zaten er twee telefoonhoesjes in mijn winkelmandje.

CASETASTIC SOFTCOVER GREY LEOPARD (IPHONE X) | € 14,99
Zoals jullie héél misschien wel weten ben ik dol op de luipaardprint trend. Een telefoonhoesje met luipaardprint mocht dus echt niet ontbreken. De grijze, neutrale luipaardprint op dit telefoonhoesje vind ik fantastisch. Ik moet wel zeggen dat ik het lastig vond om te kiezen. In de webshop stonden namelijk nog veel meer leuke telefoonhoesjes met luipaardprint maar ik mocht er van mezelf maar één kiezen. Ik ben erg blij met mijn keuze. Ik vind het telefoonhoesje nog mooier dan dat ik al had verwacht.

CASETASTIC SOFTCOVER FEATHERS MULTI (IPHONE X) | € 14,99
Waaaauw, ook dit telefoonhoesje is echt heel erg mooi. Een favoriet kiezen gaat ook echt niet want ze zijn beide ontzettend leuk. Dit telefoonhoesje is transparant en heeft verschillende veertjes als opdruk. Speels, kleurrijk en helemaal mijn ding. Wanneer dit telefoonhoesje om mijn telefoon zit geeft het een soort 3D effect. Dit zie je niet echt duidelijk op de foto’s (ook niet in de webshop) maar is dus wel een hele leuke bijkomstigheid. Dat wordt elke week afwisselen met deze leuke telefoonhoesjes.

Wat zijn ze te gek he? Ik ben echt super enthousiast. Naast dat ik de printjes van de telefoonhoesjes erg mooi vind ben ik ook erg te spreken over de kwaliteit van de telefoonhoesjes. Beide telefoonhoesjes zijn een softcover. De softcovers van Casetastic zijn slechts 3 mm dik en zijn super sterk. Een softcover is gemaakt van de hoogste kwaliteit thermoplastiek polyurethaan (TPU.) TPU is een verbetering op siliconen dat traditioneel voor beschermhoesjes werd gebruikt. Het is sterker en veel minder stroef, maar zeker net zo flexibel en schokabsorberend. De softcover van Casetastic zijn met grote zorg ontworpen. Niet alleen de pasvorm is perfect maar ook zitten de uitsparingen op de juist plek. Het ontwerp van de softcover zorgt er ook voor dat alle knoppen nog fijn te gebruiken zijn. Helemaal super dus! Ik ben echt MEGA blij met mijn nieuwe telefoonhoesjes. Dit noemt men ook wel een uit de hand lopende verslaving. OEPS?!

Liefs, Shannon ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “ALWEER NIEUWE TELEFOONHOESJES?! | CASETASTIC”

  1. Moon schreef:

    Oh wow, die met die veertjes is leuk.

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je leuke reactie Moon!

  3. Emile schreef:

    Wat een mooie hoesjes weer..Top!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories