Allereerste artikel & een leuke WINACTIE!

29/04/15

YES! Eindelijk is het zover! Mijn allereerste artikeltje is een feit.. 
Het duurde even maar na alle struggles die ik gehad heb is mijn blog eindelijke online.
Ik ben echt heel erg blij met mijn blog en kan ook echt niet wachten tot ik van alles en nog wat kan gaan posten.

Waarom ben ik eigenlijk gaan bloggen?
Iets minder dan een jaartje terug heb ik de opleiding Media/interactie vormgeving afgerond en eigenlijk ben ik er achter gekomen (deels door de opleiding) dat ik het maken van foto’s, het bijhouden van een website/blog, het creatief bezig zijn en ook vooral schrijven heel erg leuk vind.

Wat kunnen jullie verwachten? 
Ik wil artikels gaan schrijven omtrent beauty, fashion en lifestyle.

Het samenwerken met winkels, bedrijven, stichtingen, zelfstandig ondernemers enzovoort lijkt me ook echt te gek!
En over een samenwerking gesproken..
Toen ik de foto van Bloglovin op Instagram had gepost om te vertellen dat jullie mij konden gaan volgen via Bloglovin kreeg ik meteen een reactie van @for_wildflowers dat ze mij een mail had gestuurd.. ik was zo benieuwd dus ik ben gaan kijken. Uit deze mail is een te gekke samenwerking ontstaan met een heel erg leuke winactie.  Je kunt 2 leuke armbandjes winnen na keuze.
Als jou het leuk lijkt om mee te doen met deze actie kijk dan even op mijn Instagram account voor alle informatie.
Meedoen kan t/m woensdag 13 mei 20:00 🙂

Bedankt voor de leuke samenwerking, For Wildflowers!

Bedankt voor het lezen! ♡

IMG_20150429_184040

4 comments so far.

4 reacties op “Allereerste artikel & een leuke WINACTIE!”

 1. Teddy schreef:

  Wat fijn dat het allemaal gelukt is!

 2. shannblogt schreef:

  Ja inderdaad heel fijn, het duurde even maar EINDELIJK is mijn blog online! Leuk dat je reageert trouwens, dankjewel!

 3. chucky1012 schreef:

  Wat een leuk blog!
  Fijne winactie!
  De armbandjes maken een outfit compleet 😉
  Ik doe graag mee en heb alles op instagram gedaan wat nodig is
  Mijn bl naam: chucky1012
  Instagr.: @chucky1012
  Fb.: Homemadepicturemania Sao Nonac
  Twitter: @chucky1012
  Pinterst: Homemadepicturemania Soa Nonac

  Xoxo

 4. shannblogt schreef:

  Dat vind ik echt heel erg tof om te horen!
  Super leuk dat je mee doet aan de winactie.
  Succes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories