ALLE BORDEN VERZAMELEN! | MOVING OUT #1

13/06/20

Oh oh, ik krijg kriebels om op mezelf te gaan wonen. Dit komt onder andere door het Instagram account van Xenos! Kort geleden plaatste ik er al een bestelling waar ik een leuke foto van deelde op mijn Instagram. Door deze foto is er een toffe samenwerking tot stand gekomen waarbij ik mijn eerste eigen servies heb uitgekozen. Kijk je mee?

Eerlijk is eerlijk ik denk er regelmatig aan hoe het zou zijn om op mezelf te wonen, maar tegelijkertijd heb ik het ook erg fijn thuis. Omdat ik er dus al een beetje mee bezig ben schaf ik zo nu en dan alvast wat items aan voor mijn uitzet en dat vind ik me toch een partijtje leuk om te doen. Deze week ontving ik een MEGA pakket van Xenos met daarin een prachtig servies waar ik echt bizar blij mee ben.

TOSCANE 
Het servies waar ik meteen verliefd op werd is Toscane. Dit prachtige servies heeft een natuurlijke coating met een stoere twist door de speelse vormen. Het servies is elegant, modern en tijdloos en dat vind ik erg goede eigenschappen. Vooral het tijdloze design van dit servies vind ik top. Ik zou het namelijk erg zonde vinden als ik er zo weer op uitgekeken was. Maar ik weet 100% zeker dat dat met dit servies absoluut niet gaat gebeuren. Het is helemaal Shannon, echt ik ben helemaal in de wolken. Het servies is gemaakt van aardewerk en geschikt voor in de vaatwasmachine en magnetron. De complete Toscane servieslijn is in meerdere kleuren verkrijgbaar o.a. grijs, bruin, lichtblauw en donkerblauw. Mijn voorkeur is uitgegaan naar de kleur grijs en ook daar heb ik geen spijt van. Deze kleur staat erg mooi in combinatie met (mat) zilver bestek denk ik. Ik kan niet wachten om hier voor de allereerste keer van te eten in mijn eigen huisje.

VIERKANT BORD TOSCANE (grijs, 20 cm) | € 3,99
Dit kleine vierkante bord heeft een afmeting van 20 x 20 cm en is daardoor erg geschikt als ontbijtbord. Wat mij meteen op is gevallen is dat géén enkel bord hetzelfde is. De één is net wat lichter dan de ander en sommige hebben net wat meer textuur. Juist dat maakt dit servies nog mooier vind ik. Daar moet je uiteraard van houden maar ik ben er hélemaal weg van. De Toscane servieslijn bestaat overigens uit zowel ronde als vierkante borden. Ik heb gekozen voor de vierkante ontbijtborden en vierkante grote borden. Ik heb vierkante borden altijd al leuk gevonden. Ik heb dit bord 4 keer besteld. Dit is voor mij op dit moment voldoende.

VIERKANT BORD TOSCANE (grijs, 25 cm) | € 5,99
Dit bord heeft een afmeting van 25 x 25 cm en daarmee net een tikkeltje groter dan het vorige bord. Dit bord is perfect voor iedere warme maaltijd en is evenals het vorige bord weer een echte musthave. Ook deze borden zijn niet identiek aan elkaar. Echt ze zijn prachtig! Ik vind het servies nog mooier in het echt dan op de foto’s in de webshop en daar vond ik het servies al prachtig. Van dit grote bord heb ik er ook 4 besteld.

DIEP BORD TOSCANE (grijs, 19 cm) | € 4,99 
Dit diepe bord mocht niet aan mijn servies ontbreken. Hij is als enige rond, heeft een diameter van 19 cm en is echt perfect voor soep, pasta of een heerlijk dessert (bijvoorbeeld vla of ijs.)  Ik vind het erg leuk dat het diepe bord rond is. Dit zorgt namelijk voor wat meer contrast in het servies. Ook van dit diepe bord heb ik er weer 4 besteld.

Helaas vond ik de mokken van de Toscane servieslijn niet zo mooi anders had ik ze er vast en zeker bij besteld. Maar nu ga ik kijken voor andere mooie mokken die er leuk bij passen. Ik heb al zoveel leuke ideeën en inspiratie opgedaan. Alleen al bij Xenos zie ik zoveel leuks wat helemaal binnen mijn straatje past. Als je het mij vraagt ben ik erg goed geslaagd en heb ik mijn borden al compleet. Mijn volgende missie is denk ik de mokken en glazen of het bestek. Ik heb nu al zin om daar lekker voor te kijken (stiekem doe ik dit al terwijl ik de linkjes naar de webshop aan het toevoegen ben, oeps?!)

Vind jij het leuk om dit soort artikelen vaker van mij te lezen? Blijf mij dan vooral volgen want ik heb er een ‘moving out serie’ van gemaakt. Het idee is om in deze serie allerlei kiekjes te laten zijn van mijn uitzet. Van servies tot aan bestek, mokken, glazen en interieur decoratie. Het komt allemaal in deze serie voorbij!

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories