All The Musthaves

01/08/15

Sieraden of beter gezegd leuke details die je outfit helemaal af kunnen maken! Ik ben er gek op. Deze keer heb ik twéé prachtige sieraden mogen ontvangen van de leuke en voordelige webshop All The Musthaves. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Deze keer mocht ik niet zelf kiezen maar kreeg ik een leuke verrassing toegestuurd van All The Musthaves. All The Musthaves is een webshop die zich richt op de verkoop van voordelige sieraden. De webshop heeft geen dure verzendkosten. Je betaald alleen de postzegels. Zo houd All The Musthaves de kosten voor beide partijen laag. ‘Het is gewoon onze hobby en we hoeven er niet rijk van te worden!’ aldus Marieke en Judith (de eigenaressen van All The Musthaves.)

Ik ben best wel kieskeurig op het gebied van sieraden. Ik heb wel aangegeven dat ik nooit gouden sieraden draag. Gelukkig hebben ze hier rekening mee gehouden.

De envelop was leuk dicht geplakt met aardbeien tape. Het eerste wat ik uit het envelopje haalde was de zilver kleurige Boohoo Bangle armband. Een armband die je outfit net iets extra’s kan geven. Simpel, maar erg leuk! Deze armband vind je in de webshop voor slechts € 3,50.

Naast de Boohoo Bangle armband zat er ook nog een heel klein zakje in de envelop. In dit zakje zat een héél subtiel zilver kleurig armbandje met een hartje in het midden. Dit armbandje is nu zeker één van mijn favorieten. Ook is dit armbandje leuk te combineren met andere armbandjes. De prijs van dit armbandje is € 7,50.

Beide sieraden vind ik onwijs leuk! Maar mijn favoriet is toch echt het subtiele armbandje met het hartje. Ben jij nou net als ik ook helemaal weg van sieraden en kun je er geen genoeg van krijgen? Neem dan zeker even een kijkje op www.allthemusthaves.com. Daar vind je nog veel meer leuke sieraden.

All The Musthaves, heel erg bedankt voor de leuke samenwerking!

Welke sieraden draag jij het liefst? Armbanden, ringen of misschien een stoere statement necklace? En dragen jullie liever goud of zilver? Laat het weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories