AliExpress hebbedingetjes #7 (Summerproof)

19/07/17

Vandaag is het tijd voor deel 7 van mijn AliExpress hebbedingetjes serie. Eén van de best bekeken onderdelen op mijn blog! Ik vind het nog steeds erg leuk om dit voor jullie te doen dus dit zal ook zeker niet het laatste deel van de serie zijn. Dit deel van mijn AliExpress hebbedingetjes serie bevat vooral summerproof items. Benieuwd? Lees dan vooral verder.

Zoals altijd wil ik jullie er eerst even op wijzen dat de meeste prijzen op AliExpress per dag aangepast worden. Het kan dus zo zijn dat de producten die ik besteld heb inmiddels een paar cent duurder of juist goedkoper zijn geworden. Daarnaast kan het zo zijn dat de verkoper het product verwijderd heeft van AliExpress waardoor het product niet meer te vinden is.

Ik heb weer een aantal hele leuke items besteld op AliExpress. Ik heb deze keer 7 items geshopt voor een totaalbedrag van € 8,42.

Het eerste product wat ik bestelde is een opblaasbare flamingo drankjeshouder. Ik ben hélemaal verliefd op dit item. Het is echt een musthave voor de zomer! Voor deze opblaasbare flamingo drankjeshouder betaalde ik € 0,65.

De opblaasbare flamingo drankjeshouder is niet het enige zomerse item wat ik bestelde. Ik bestelde namelijk ook een zonnebril met roze spiegelglazen. Deze zonnebril is al een aardige tijd erg populair. De zonnebril is behoorlijk groot en opvallend. Een echte eye catcher dus! Voor de zonnebril met roze spiegelglazen betaalde ik € 2,87. Van deze zonnebril heb ik helaas geen link meer omdat de verkoper het product verwijderd heeft. Maar als je zoekt op ‘zonnebril met roze glazen’ of ‘roze zonnebril’ dan vind je hem vrijwel direct.

Ik vind het heerlijk om af en toe een gezichtsmasker te gebruiken. Peel off en klei maskers vind ik het fijnst om te gebruiken. Sinds kort ben ik ook erg enthousiast over sheet maskers. Vooral in de zomer vind ik een sheet masker heerlijk om te gebruiken. Een sheet masker verzorgd, verzacht en verfrist. Heerlijk voor de warme zomerdagen. Op AliExpress vind je ook een enorm aanbod aan sheet maskers. Ik bestelde een orange sheet mask en een green tea sheet mask. Ik heb ze nog niet geprobeerd maar ik ben zó benieuwd. De verpakkingen zien er in ieder geval al heel erg leuk uit. Het orange sheet mask bestelde ik voor € 0,74 en het green tea sheet mask bestelde ik voor € 0,76.

In de zomer vind ik het heerlijk om mijn haren uit mijn gezicht te hebben. Vooral wanneer ik ga zonnen op het strand. Op dit moment is de bandana/haarband weer helemaal hot! Ik heb bij AliExpress ook een bandana gescoord. Op AliExpress vind je ze in allerlei uitvoeringen. Ik heb gekozen voor een simpele, effen bandana in een grijze kleur. Ik betaalde hier slechts € 0,91 voor!

Natuurlijk zou ik Shannon niet zijn als ik géén telefoonhoesjes zou bestellen. Dit keer heb ik hoesjes besteld die wel in dit deel thuis passen. Ze zijn namelijk beide voorzien van een tropische print. Laat ik maar beginnen met mijn favoriet. De tropical vibes case. Ik ben verliefd op de print van dit hoesje. Lekker zomers. I love it! Voor dit telefoonhoesje betaalde ik € 1,07.

Het andere telefoonhoesje wat ik besteld heb is op dit moment erg populair. Ik heb het natuurlijk over de green leaves case. Ook dit hoesje vind ik erg leuk! Ik hou wel van deze trend. Beide telefoonhoesjes zijn gemaakt van siliconen en sluiten perfect aan. Helemaal top. Voor dit hoesje betaalde ik € 1,42.

Dit waren alle items die ik dit keer bestelde. Ik ben erg enthousiast over alle items en erg tevreden over de kwaliteit van alle producten. Er zijn al bestellingen geplaatst voor deel 8. Mocht je het leuk vinden dan kun je mijn blog volgen via Bloglovin. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte wanneer er een nieuw artikel online is gekomen op mijn blog.

Benieuwd naar de andere delen van mijn AliExpress hebbedingetjes serie?
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #1
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #2
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #3
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #4
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #5
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #6

Plaats jij wel eens een bestelling bij AliExpress? Zo ja, wat is jouw beste AliExpress aankoop?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

4 comments so far.

4 reacties op “AliExpress hebbedingetjes #7 (Summerproof)”

 1. Daphnegrobbe98@gmail.com schreef:

  Wat is de kwaliteit van de haarband? Zit die goed op het hoofd?

 2. Shannblogt schreef:

  Het haarbandje is van goede kwaliteit en zit perfect! Echt een aanrader! Bedankt voor je reactie 🙂

 3. Ester schreef:

  Leuk om te zien! Vooral die telefoonhoesjes vind ik leuk! Shop zelf ook erg graag op AliExpress!

 4. Shannblogt schreef:

  Wat leuk dat je mijn serie volgt Ester! Bedankt voor je reactie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories