ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #5

13/02/17

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik mijn AliExpress aankopen met jullie heb gedeeld. Maar vandaag is het weer zover. Ik heb 6 leuke items gescoord voor een totaalprijs van € 11,16.

Zoals altijd wil ik jullie er eerst even op wijzen dat de meeste prijzen op AliExpress per dag aangepast worden. Het kan dus zo zijn dat de producten die ik besteld heb inmiddels een paar cent duurder of juist goedkoper zijn geworden. Daarnaast kan het zo zijn dat de verkoper het product verwijderd heeft van AliExpress waardoor het product niet meer te vinden is.

Het eerste item wat ik al een aardige tijd in huis heb maar wat zeker niet in dit artikel mocht ontbreken is de populaire knotted bangle. Deze bangle is verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé goud. Ik heb gekozen voor de rosé gouden variant. Hij past echt perfect bij mijn rosé gouden horloge van Rosefield. Voor deze bangle betaalde ik  € 2,86.

In het vorige deel van mijn AliExpress hebbedingetjes serie hebben jullie kunnen zien dat ik o.a. twee extra lange oplaadkabels had besteld voor mijn iPhone 6. Dit keer heb ik ook een oplaadkabel besteld maar nu juist een extra korte. Een oplaadkabel van slechts 25 cm. Nu zul je denken: ‘Wat moet je nou met zo’n korte kabel?’ Nou ik laad regelmatig mijn iPhone op via mijn laptop en stoor me continue aan die lange kabel die alleen maar in de weg ligt. Deze korte kabel is daarvoor de perfecte oplossing. Daarnaast kun je het kabeltje ook gebruiken tussen je mobiel en powerbank bijvoorbeeld. De kabel is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Voor de korte oplaadkabel betaalde ik slechts € 0,93.

Als blogger kun je nooit genoeg notitieboekjes, planners en schriften hebben. Nu zag ik op AliExpress een super leuk schrift voorbij komen met een marble print. Natuurlijk kon ik het niet laten om hem te bestellen. Het schrift heeft een A5 formaat en is verkrijgbaar in meerdere designs. Voor dit marble look schriftje betaalde ik € 2,84.

Ik zou Shannon niet zijn als er geen telefoonhoesje in dit deel van mijn AliExpress hebbedingetjes serie zou zitten. Dit keer heb ik 2 leuke telefoonhoesjes besteld. Laat ik maar beginnen met het telefoonhoesje die ik regelmatig in webshops maar ook in winkels voorbij zie komen. Het siliconen glitterfolie hoesje. Dit hoesje sluit perfect aan en is erg stevig ondanks dat hij gemaakt is van siliconen. Het hoesje is verkrijgbaar in meerdere varianten en voor meerdere toestellen. Ik betaalde voor dit hoesje € 1,05.

Het andere hoesje die ik besteld heb is een bruin panterprint hoesje. Dit hoesje is wederom weer gemaakt van stevig siliconen. Ook dit hoesje is verkrijgbaar in meerdere varianten en voor meerdere toestellen. Ik vind hem erg leuk! Voor dit hoesje betaalde ik € 1,90.

Nu zijn we alweer aangekomen bij het laatste item en dat is een selfielight. Hier was ik het meest benieuwd naar. Ik betaalde maar € 1,58 voor deze leuke gadget dus ik had er eigenlijk niet zo veel van verwacht. Maar tot mijn verbazing werkt hij ontzettend goed. Naast een aan- en uit knop heeft hij ook 3 standen waarmee je de belichting aan kunt passen. Daarnaast zat er bij deze gadget ook een oplaadkabel waarmee je hem makkelijk en snel op kunt laden. Helemaal super!

Dit waren alle aankopen van het 5e deel van mijn AliExpress hebbedingetjes serie. Ik kan alvast verklappen dat er een 6e deel voor jullie aankomt met weer een aantal hele leuke items.

Benieuwd naar de andere delen van mijn AliExpress hebbedingetjes serie?
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #1
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #2
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #3
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #4

Plaats jij wel eens een bestelling bij AliExpress? Zo ja, wat is jouw beste AliExpress aankoop?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

7 comments so far.

7 reacties op “ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #5”

 1. Natasha schreef:

  Leuke hebbedingetjes weer, echt een leuke serie. Ben heel benieuwd naar de selfielight.

 2. Shannblogt schreef:

  De selfielight werkt uitstekend. Bedankt voor je leuke reactie!

 3. Eva schreef:

  Oeh wat een leuke hebbe dingetjes weer, zelf heb ik het glitter hoesje ook gekocht

 4. Floor schreef:

  Wat een superleuke dingen heb je gekocht!

 5. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je lieve reactie Floor!

 6. Ester schreef:

  Dat led-lichtje voor op je telefoon heb ik ook. Ik vind de selfie-ringlight die ook op AliExpress verkocht wordt een stuk beter, zeker omdat die veel minder snel ‘leeg’ is.

 7. Shannblogt schreef:

  Bij mij gaat het led lichtje al super lang mee! Geen problemen mee gehad gelukkig. Al moet ik wel zeggen dat ik hem niet heel vaak gebruik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories