ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #4

18/09/16

2 aliexpress 4

Het is inmiddels even geleden dat er een nieuw deel van mijn AliExpress hebbedingetjes serie is verschenen op mijn blog. Maar vandaag is het weer zo ver. Dit is alweer het 4e deel van deze serie. Dit keer scoorde ik 6 hebbedingetjes voor een totaalprijs van € 14,23.

Voordat ik mijn aankopen met jullie ga delen wil ik jullie er eerst even op wijzen dat de meeste prijzen op AliExpress per dag aangepast worden. Het kan dus zo zijn dat de producten die ik besteld heb inmiddels een paar cent duurder of juist goedkoper zijn geworden.

Net zoals altijd begin ik ook vandaag met mijn favoriete item en dat is de populaire Triangle Choker. Een simpele choker met daar aan een driehoekig bedeltje. De choker is verkrijgbaar met een zilver of een goud bedeltje. Ik heb gekozen voor de variant met het zilverkleurige bedeltje en betaalde hier slechts € 3,61 voor.

0,5 aliexpress 4

Het tweede item waar ik ook erg enthousiast over ben is de extra lange oplaadkabel voor de iPhone 6. Ik ben er zelfs zo enthousiast over dat ik er twee heb besteld. Wel in verschillende kleurtjes natuurlijk. De oplaadkabel is te bestellen in een normale lengte van 1 meter maar je kunt ook kiezen voor een extra lange kabel van 2 meter. Deze heb ik gekozen omdat een lange kabel soms wel eens handig kan zijn. Ik kocht de oplaadkabel voor € 3,37 (per stuk.)

0,1 aliexpress 4

Naast de choker en de oplaadkabels bestelde ik ook twee paar oorbellen. Het eerste paar zijn simpele zilverkleurige oorringetjes. De oorringetjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 7 mm, 10 mm en 13 mm. Zelf heb ik gekozen voor de kleinste ringetjes omdat ik dit persoonlijk het mooist vind. Voor de oorringetjes betaalde ik € 0,74.

Het tweede paar oorbellen zijn de tone ball oorbellen. Deze oorbellen zijn verkrijgbaar als oorringetjes maar ook als oorstuds. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren: goud, zilver en zwart. Ik heb gekozen voor de zilverkleurige oorringetjes. Voor deze oorringetjes betaalde ik € 1,35.

0,6 aliexpress 4

Het laatste item is echt een hebbedingetje en tegelijkertijd een musthave voor in iedere tas. Namelijk een spiegeltje in de vorm van een MacBook. Ik vind dit zo leuk bedacht en daarnaast is een spiegel ook gewoon altijd handig om bij je te hebben. Dit vond ik op zich wel een goed excuus om er één te bestellen. Ik betaalde voor dit spiegeltje € 1,79. Verkrijgbaar in het wit en zilver.

0,3 aliexpress 4

0,4 aliexpress 4

Dit waren mijn aankopen van deel 4. Heb jij wel eens iets besteld bij AliExpress? Wat zijn jouw ervaringen?

Benieuwd naar de andere delen van mijn AliExpress hebbedingetjes serie?
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #1
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #2
ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #3

0 aliexpress

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

6 comments so far.

6 reacties op “ALIEXPRESS HEBBEDINGETJES #4”

 1. Valerie schreef:

  Heel erg leuk die choker! Je kunt er zo veel leuks kopen 🙂

 2. Shannblogt schreef:

  Daar heb je absoluut gelijk in Valerie! 🙂

 3. Emile schreef:

  Dat spiegeltje…wat een leuk hebbeding is dat. Je shopt iedere keer weer leuke dingen bij AliExpress .

 4. Eva schreef:

  Wat een leuke spulletjes heb je weer gehaald!

 5. Ester schreef:

  Oh die oorbelletjes zijn leuk!

 6. Shannblogt schreef:

  Jaaa, leuk zijn ze he? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories