MY FAVORITE LAPTOP BAG THAT I BOUGHT ON ALIEXPRESS | ALIEXPRESS AANRADER #1

29/09/19

Wie mij langer volgt heeft waarschijnlijk wel eens mijn AliExpress hebbedingetjes serie voorbij zien komen op mijn blog. Vandaag is het tijd voor iets nieuws, wederom op het gebied van AliExpress. Naast mijn AliExpress hebbedingetjes serie wil ik namelijk ook een AliExpress aanrader serie starten waarbij ik niet al mijn aankopen laat zien zoals in de hebbedingetjes serie maar juist één enkel product uitlicht waar ik ontzettend enthousiast over ben. Vandaag heb ik een aanrader op het gebied van laptop/MacBook accessoires.

Ik heb het al vaker benoemd maar de AliExpress hebbedingetjes serie is én blijven de best bekeken posts op mijn blog. Omdat niet al mijn aankopen terug komen in mijn AliExpress hebbedingetjes serie vond ik het leuk om zo af en toe ook eens één product uit te lichten. Uiteraard doe ik dit alleen bij items waar ik heel erg tevreden over ben. Vandaar dat ik dit ook de AliExpress aanrader serie heb genoemd.

Goed, ik zal jullie niet langer in spanning houden. Ik had al een kleine hint gegeven door aan het begin van deze post te verklappen dat het om een product gaat uit de categorie laptop/MacBook accessoires. Sinds kort heb ik namelijk een nieuwe laptop, een MacBook en aangezien ik altijd super zuinig ben op mijn spullen vond ik het belangrijk een goede beschermhoes/opbergtas voor mijn laptop aan te schaffen. Nu komt een groot deel van mijn telefoonhoesjes ook van AliExpress en daar ben ik altijd super tevreden over. Daarom besloot ik om daar ook eens een kijkje te nemen in de categorie beschermhoezen en opbergtassen voor laptops en MacBooks.

Wat ik vooral veel tegen kwam waren laptopsleeves. De sleeves die ik zag hadden weinig tot géén andere opbergruimte dan alleen een hoofdvak voor de laptop. Deze optie viel dus al snel af. Bij mijn zoekresultaten staan altijd standaard de bestverkochte items boven aan de pagina. Daar stond ook een vrolijk gekleurde opbergtas bij waarbij direct te zien was dat de tas extra opbergruimte had. Ik klikte op het product en was meteen verkocht. De prijs was prima, de reviews positief, evenals de productfoto’s en daarnaast las ik terug dat de verzending super snel was en ook nog eens gratis. Dat waren voor mij al een aantal redenen waardoor mijn keuze al bijna vast stond. Uiteraard heb ik verder gekeken maar toch kwam ik steeds terug bij deze opbergtas. Mijn keuze was daardoor uiteindelijk redelijk snel gemaakt!

KINMAC LAPTOP OPBERGTAS | € 14,15
Wauw, wat ben ik blij met deze aankoop. De reviews hebben er absoluut niet om gelogen. Wat een fantastisch product! Deze opbergtas is verkrijgbaar voor verschillende MacBooks maar ook voor andere laptops. De opbergtassen zijn namelijk op grootte (inch) te bestellen. Er staat bij de advertentie duidelijk aangegeven wat de afmetingen zijn. Wat ik absoluut een pluspunt vind. Naast dat de opbergtas in verschillende groottes verkrijgbaar is kun je ook kiezen uit verschillende prints. Ik heb gekozen voor de zwarte marble print. Inmiddels heb ik er al een tweede bij besteld, met bloemenprint omdat ik de opbergtas zo fijn vind. De opbergtas heeft zoveel voordelen. Ik zal ze even op een rij zetten.

• Betaalbaar (Let wel op! De prijs schommelt dagelijks en kan meerdere euro’s per dag schelen.)
• Veel extra opbergruimte naast het ruime vak voor de laptop.
• De opbergtas heeft een handvat waardoor hij makkelijk mee te nemen is.
• Enorm goede, 360° bescherming aan de binnenzijde van het laptopvak.
• Schok- en (spat)waterbestendig.
• Dubbele ritssluiting.
• Gratis, super snelle verzending.
• Verkrijgbaar in verschillende, leuke prints.
• Vlotte, duidelijke communicatie met de verkoper.

Nu ik er zo over nadenk kan ik eigenlijk geen enkel minpunt bedenken. Ik ben echt heel enthousiast over deze opbergtas. Vooral de opbergruimte en ontzettende goede bescherming aan de binnenzijde van het laptopvak vind ik super. Dat waren de belangrijkste eigenschappen waar de opbergtas voor mij aan moest voldoen.

Nu vraag ik me af: Bergen jullie je laptop of MacBook op in een opbergtas?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories