Alessandro | Ice Bear handcrème

26/11/17

Een fijne, verzorgende handcrème is voor mij een musthave om te hebben. Vooral in de herfst en winter merk ik dat mijn handen wel iets extra’s kunnen gebruiken. De Ice Bear handcrème van Alessandro is daar de perfecte oplossing voor. Alles wat je van een handcrème verwacht, in een hele leuke verpakking.

Alessandro – Ice Bear handcrème | € 9,95 (15 ml)
De handcrème is omhuld in een ijsblokje, maar de textuur smelt zodra het in aanraking komt met je warme lichaamstemperatuur. Door ingrediënten als shea butter en kokosolie voelen je handen fluweelzacht aan en krijgen ze de boost die ze verdienen. Heerlijk!

Naast de fijne werking en leuke verpakking is de geur van de handcrème ook heerlijk. De geur is een delicate, elegante geur met fruitige, zoete en poederachtige elementen. Ik denk dat iedereen de geur wel lekker vind. Wat mij eigenlijk direct op is gevallen is dat het een hele dikke handcrème is. Maar nadat de handcrème een beetje gesmolten is door de warmte van je handen is hij heerlijk uit te smeren. Daarnaast trekt de handcrème ook super snel in. Doordat de handcrème wat aan de dikke kant is merk je dat hij erg voedend en verzorgend is.

Ingrediënten

Ik ben mega enthousiast over de Ice Bear handcrème van Alessandro. De handcrème heeft een fijne verzorgende werking en een super leuke verpakking in een handig meeneem formaat. Perfect!

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Alessandro | Ice Bear handcrème”

  1. Dat klinkt goed, vind de verpakking heel schattig!

  2. Shannblogt schreef:

    Jaa, de verpakking is echt heel leuk en de handcrème is super fijn! Bedankt voor je leuke reactie weer 🙂

  3. Mevrouw Marloes schreef:

    Heel leuke verpakking! 🙂

  4. Shannblogt schreef:

    Ja, schattig he Marloes! Bedankt voor je leuke reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories