After Eden – D-Cup & Up (+ kortingscode)

05/06/17

Ik heb echt een zwak voor mooie lingerie. Maar wanneer je een wat grotere cupmaat hebt is het niet altijd even makkelijk om mooie lingerie te vinden. Het aanbod bh’s in grote cupmaten is meestal een stuk kleiner dan het aanbod in de wat kleinere cupmaten. Om deze rede vond ik het ontzettend leuk om hier wat aandacht aan te besteden op mijn blog.

Een tijdje terug ontdekte ik de webshop After Eden. After Eden heeft naast een standaard collectie ook een speciale D-Cup & Up collectie. In deze collectie vind je de maten D t/m G. Natuurlijk kon ik het niet laten om deze collectie te bewonderen.

Meerdere lingerie setjes uit deze collectie hebben mijn hart veroverd. Maar het almond (amandel) kleurige lingerie setje Carena is toch echt mijn favoriet.

After Eden – Carena bh | € 49,99
Voorgevormde beugel bh (verkrijgbaar in de cupmaten D t/m G.)

Een voorgevormde bh met kant wat ook aan de achterkant te zien is. Als extra detail lopen de cups in elkaar over. Dit geeft de bh een super sexy maar classy effect. De bh heeft een beugel, verstelbare schouderbandjes en een verstelbare achterkant. Ik heb de bh gewoon in mijn eigen maat besteld en hij zit fantastisch. Hij zit goed aangesloten en valt erg mooi. De cupmaat is perfect evenals de omvang. Ik ben verliefd!

After Eden – Carena string | € 17,99
Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

De string heeft een effen vrij simpele voorkant. De zijkanten lopen over in kant naar een geheel kanten achterkant. I love it! De string valt overigens gewoon naar maat en sluit mooi aan. Hij zit echt perfect! Draag jij nou liever géén strings? Geen probleem! Er is namelijk ook een bijpassende hipster verkrijgbaar.

Ik ben groot fan van het merk After Eden en ik ben verliefd op mijn nieuwe lingerie setje!

Ben jij op zoek naar een nieuw lingerie setje? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen in de webshop van After Eden. Het is echt de moeite waard. Wil je iets bestellen in de webshop? Vergeet dan niet mijn kortingscode te gebruiken. Met de code ShannLovesAfterEden krijg je 15% korting op jouw bestelling! De kortingscode is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.

HAPPY SHOPPING GIRLS!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “After Eden – D-Cup & Up (+ kortingscode)”

  1. Nina schreef:

    Super mooi setje.

  2. Emile schreef:

    Wat een mooi nude kleurig setje. Mooie foto’s, mooi gepresenteerd.

  3. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor jullie lieve reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories