After Eden Beachwear

17/08/17

YAAASSS! Na 3 weken heerlijk te hebben genoten van mijn vakantie ben ik weer terug van weggeweest! Om nog even in de vakantie sferen te blijven laat ik jullie vandaag mijn nieuwste bikini zien. Lees je mee?

Laatst hebben jullie al een artikel van mij kunnen lezen over een prachtig lingerie setje van het merk After Eden. Persoonlijk vind ik After Eden een fantastisch merk. Waarom? Omdat After Eden mooie lingerie heeft voor kleinere cupmaten. Maar ook voor D cups en groter. I love it!

Naast het prachtige lingerie setje heb ik nu ook een ontzettend mooie bikini van dit merk aan mijn garderobe toe mogen voegen. De beach collectie van After Eden is echt top! Wederom is de collectie voorzien van een groot aanbod in maten. Daarnaast kun je kiezen uit veel verschillende modellen en prints. Zelf ben ik gegaan voor de Honolulu bikini.

De Honolulu bikini bestaat uit een bikini top en een bikini broekje en is verkrijgbaar in de cupmaten A t/m D en in de cupmaten D t/m G. Ik heb gekozen voor de Honolulu bikini in de cupmaten D t/m G. Het verschil tussen deze 2 varianten is niet alleen de maat maar ook het model van de bikini. De Honolulu bikini met de A t/m D cup heeft een gel bikini top met beugel. De Honolulu bikini met de D t/m G cup heeft een voorgevormde bikini top met beugel. Ik vind persoonlijk een voorgevormde bikini top erg prettig.

Vooral de print van de bikini vind ik erg leuk. De print is in mijn ogen echt perfect voor het voorjaar en de zomer. Lekker vrolijk en opvallend. De bikini is afgewerkt met rosé gouden details wat ik ook erg leuk vind. Daarnaast vind ik het rosé goud erg goed bij de kleuren van de bikini passen. De pasvorm is perfect. De bikini zit echt heerlijk en is erg stevig. Wat ik als een groot voordeel zie. Vooral met een grote cupmaat is een stevige bikini geen overbodige luxe.

Naast de Honolulu bikini vind je in de webshop van After Eden nog veel meer leuke bikini’s. Deze bikini’s zijn ook nog eens enorm afgeprijsd. Dus ben jij toevallig nog op zoek naar een leuke bikini? Neem dan zeker een kijkje.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

12 comments so far.

12 reacties op “After Eden Beachwear”

 1. Desiree Buijs schreef:

  Wat een beeldige bikini ?…..ben dol op After Eden….super cupmaten!!!

 2. Shannblogt schreef:

  Ah bedankt voor de super lieve reactie Desiree! Leuk om te lezen dat je ook fan bent van After Eden 🙂

 3. Emile schreef:

  Wat een super mooie bikini. Mooie vrolijke print. Fijn dat deze webshop ook bikini tops in grotere cup maten heeft. Ik ga er zeker even kijken!

 4. Shannblogt schreef:

  Zeker doen! Bedankt voor je leuke reactie Emile 🙂

 5. Chantalle palmen schreef:

  Een hele mooie bikini met vrolijke frisse kleurtjes. Een echte blik vanger !

 6. Shannblogt schreef:

  Daar ben ik het helemaal mee eens Chantalle bedankt voor de leuke reactie! 🙂

 7. demi schreef:

  Wat een mooie bikini shannon.

 8. Shannblogt schreef:

  Ah dankjewel Demi!

 9. Lia Venema schreef:

  echt super dat er ook prachtige bikini,s zijn voor een grotere cup maat, vind hem prachtig

 10. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Lia! De bikini is inderdaad prachtig 😉

 11. Eva schreef:

  Super leuk dat je weer terug bent, prachtige foto’s elke keer weer! ?

 12. Shannblogt schreef:

  Wat een super lieve reactie Eva, dankjewel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories