ADIÓS BÉBÉ (+ KORTINGSCODE) | FOONCASE

01/06/20

Hey all! Het vrolijkste telefoonhoesje óóit is op mijn deurmat gevallen. Hij is geel en matcht perfect bij deze zonnige tijd van het jaar. Heerlijk! Het telefoonhoesje is van de webshop FOONCASE. Daar heb ik al één keer eerder een telefoonhoesje van ontvangen en die was ook echt fantastisch. Meer weten? Lees dan zeker verder. Ik heb namelijk ook nog een leuke kortingscode voor jullie.

FOONCASE.NL
FOONCASE is een nieuw Nederlands merk. Het merk is volledig gericht op het produceren van leuke, fashionable telefoonhoesjes. Het creatieve team is continue bezig met het ontwikkelen van de leukste prints. Naast een leuke print vind FOONCASE de kwaliteit even belangrijk. Fashionable & quality is waar ze voor staan!

Als ik moet kiezen welk soort telefoonhoesje mijn favoriet is, dan is dat zonder twijfel een TPU soft case. Deze beschermen namelijk ALTIJD je hele toestel, aan iedere kant en zelfs aan de voorkant door het opstaande randje.

Bij FOONCASE vind je een ENORM aanbod aan TPU soft cases, voor heel veel verschillende toestellen, voorzien van de meest fashionable printjes. Je weet niet waar je moet kijken zoveel leuke hoesjes zijn er in deze webshop te vinden. De vorige keer had ik gekozen voor het transparante hoesje met luipaardprint lipjes. Dit keer voor het gele hoesje met de tekst: ‘adiós bébé.’ Qua materiaal is hij exact hetzelfde als mijn eerste telefoonhoesje van FOONCASE. Alleen de print is anders.

ADIÓS BÉBÉ (IPHONE 11 PRO MAX) | € 12,99
Dit wordt zonder twijfel mijne nieuwe favoriete telefoonhoesje voor de aankomende periode. I love it! Naast dat ik de print geweldig vind, is het telefoonhoesje ook nog eens kwalitatief uitstekend. Eigenlijk kan ik er verder nog weinig over zeggen. Dat ik in ieder geval enthousiast ben is wel duidelijk geloof ik.

• Super kwaliteit & de print is slijtvast.
• Beschermt de voor, zij- & achterkant van jouw smartphone.
• Uitsparingen voor alle poorten, camera’s, etc.
• Lichtgewicht en slim-design.
• Materiaal: Soft case TPU (transparant.)

Mocht jij ook nog opzoek zijn naar een nieuw telefoonhoesje en net als ik dol zijn op TPU soft case hoesjes wacht dan niet langer en neem eens een kijkje bij FOONCASE. Het aanbod is zo groot dat ik zeker weet dat er voor jou ook een leuk hoesje tussen zal zitten. Oh en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. GET YOURS NOW!

KORTINGSCODE:
Wil jij ook een telefoonhoesje bestellen? Vergeet dan vooral mijn kortingscode niet. Met de code: SHANNONVW15 krijg je 15% korting op je aankoop. Shop now, thank me later!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories