ACTION | NIEUWE TELEFOONHOESJES!

12/09/16

00 actionhoesjes

Action heeft nieuwe telefoonhoesjes aan het assortiment toegevoegd en omdat ik weet dat mijn artikels omtrent Action erg goed gelezen worden kon ik het niet laten om dit met jullie te delen.

1 actionhoesjes

De nieuwe telefoonhoesjes zijn flexibel (gemaakt van siliconen of TPU) en verkrijgbaar in verschillende printjes. Zelf heb ik gekozen voor een print met witte roosjes en een tropische print.

3 actionhoesjes

2 actionhoesjes

Ondanks dat de telefoonhoesjes flexibel zijn zitten ze erg stevig om mijn telefoon en steekt het hoesje aan de voorkant bij het scherm nog een klein stukje uit wat zorgt voor nog wat extra bescherming. Daarnaast zijn de telefoonhoesjes voorzien van fijne uitsparingen waarvan je de audio ingang en de ingang van de oplaadkabel kunt afsluiten. Hierdoor blijven deze ingangen stof en vuilvrij.

4 actionhoesjes

Ik ben erg te spreken over de telefoonhoesjes. De kwaliteit is top en het feit dat de ingang van de oplaad/datakabel en audio ingang afgesloten kunnen worden vind ik ook absoluut een pluspunt. Ook vind ik beide printjes erg leuk maar nu ik ze om mijn telefoon heb gehad is de tropische print toch wel de favoriet geworden van de twee.

De telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende printjes voor allerlei toestellen en kosten slechts € 1,29 per stuk.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

7 comments so far.

7 reacties op “ACTION | NIEUWE TELEFOONHOESJES!”

 1. Eva schreef:

  Wat hebben deze telefoonhoesjes een leuke print zeg

 2. Floor schreef:

  HEE, Zijn de telefoonhoesjes er nu nog steeds? Het is nu : 8 juli

 3. Shannblogt schreef:

  Ik denk niet dat iedere Action winkel ze nog heeft. Maar ik zou zeker even een kijkje nemen bij de Action want op dit moment hebben ze aardig wat telefoonhoesjes in het assortiment. Bedankt voor je reactie! 🙂

 4. Emma schreef:

  Wat zijn ze leuk! Weet je toevallig of ze de hoesjes nog hebben voordat ik een wereld reis ga maken om ze te gaan halen haha.

  Liefs!

 5. Shannblogt schreef:

  Oh dat is een hele goede vraag Emma! De hoesjes komen uit een rek waar meerdere printjes tussen zaten. Daarnaast is de voorraad bij iedere Action anders. Dus ik zou gewoon even gaan kijken als ik jou was! 🙂

 6. emma schreef:

  Helaas ik kan ze niet vinden in de Action waar ik ben geweest. Ik kan ze ook niet online vinden 🙁 Ze zijn zo leuk!

 7. Shannblogt schreef:

  Ah dat is balen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories