Action Bubble Mask | Aanrader of niet?

08/09/18

Waaaaaaaah! Ik ben zó enthousiast. Dit masker moet je echt een keer geprobeerd hebben. Het masker is verkrijgbaar bij Action en kost slechts € 0,99. Ik was al een tijdje erg nieuwsgierig naar dit masker, deze week nam ik hem mee en vandaag vertel ik jullie er alles over. Ready?

Action – Bubble Mask | € 0,99
Dit Bubble masker bevat zoethout extracten en melkeiwit. Het masker zit verpakt in een opvallende, vrolijke verpakking. Het masker zelf is transparant maar veranderd al snel in een witte schuimlaag wanneer het in aanraking komt met de huid. Omdat het masker zó snel begint te schuimen is het egaal aanbrengen van dit masker erg lastig. Zoals je op de eerste foto van dit artikel kunt zien zit niet mijn hele gezicht onder het schuim. Je zou denken dat het masker zo niet goed zijn werk kan doen omdat de schuimlaag niet mijn hele gezicht bedekt. Maar niets is minder waar. Als je het masker zo’n 5 minuten laat zitten merk je dat het masker langzaam in de huid trekt. Het schuim is na 5 minuten nog niet helemaal verdwenen wat het mogelijk maakt om het product goed over de huid te verdelen. Wanneer je dit doet masseer je het product als het ware in de huid. Als je merkt dat de huid wat plakkerig wordt is het tijd om het masker van de huid af te spoelen. Dit doe je met lauwwarm water. Het resultaat? Een stralende, zijdezachte huid!

Stiekem had ik wel verwacht dat het product over mijn hele gezicht zou gaan schuimen maar dit was dus helaas niet het geval. Nu moet ik ook zeggen dat dit de eerste keer was dat ik het product probeerde. Daarnaast was het masker ontzettend vloeibaar wat het aanbrengen ook niet makkelijker maakte. Ik bracht dit masker aan met mijn vingers maar dit wil ik echt afraden. Wat ik jullie zou aanraden is om het zakje waar het masker in verpakt zit leeg te knijpen in een schaaltje en het vervolgens aan te brengen met een masker kwast of platte foundation kwast. Waarschijnlijk is de kans op een egaal schuimend gezicht dan stukken groter.

Toch ben ik ontzettend enthousiast over dit product. De werking van het product vind ik super fijn. Ook de geur van het masker is fantastisch. Ik zou de geur omschrijven als zacht en fris. Maar waar ik echt het allermeest over te spreken ben is het gevoel wanneer het masker begint te schuimen want dit is echt onwijs lekker. Om deze rede zou ik het masker zo wéér aanschaffen.

Ingrediënten
Aqua, Methyl Perfluorobutyl Ether, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Milk Protein, Hydrolyzed Yeast Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Methylparaben, Xanthan Gum, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract.

Het Bubble Mask is verkrijgbaar bij Action voor € 0,99. In één verpakking zitten 3 maskers (7 gram.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

1 comments so far.

Eén reactie op “Action Bubble Mask | Aanrader of niet?”

  1. Natalie schreef:

    Beautytips hebben altijd mijn belangstelling. Het viel me wel op dat er in dit masker wel erg veel chemische ingrediënten zitten. Niet dat die per se kwaad kunnen. Wanneer ik iets langer op mijn gezicht wil laten zitten, geef ik de voorkeur aan natuurlijke middelen. Wanneer het om een zachte huid gaat, raad ik je als dagcrème overigens doodgewone olijfolie aan. Wrijf het maar eens in je handen en je weet wat ik bedoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories