Aankondiging | Mega 1K winactie!

04/02/18

YAAASS! Ik heb bijna 1.000 Bloglovin’ volgers. Om dit te vieren en om jullie te bedanken komt er binnenkort een mega winactie aan. In dit artikel vertel ik er al wat meer over. Ben je benieuwd naar de winactie? Of wil je misschien wel mee doen? Lees dan snel verder.

Wat je precies kunt winnen ga ik nog niet verklappen. Voor deze winactie werk ik samen met twee bekende namen die al vaker voorbij zijn gekomen op mijn blog. Namelijk Kneipp en Ziaja. Dat is iets wat ik alvast kan vertellen. Daarnaast geef ik zelf ook nog twee goed gevulde verrassingspakketten weg. In totaal zijn er vier pakketten waar je kans op kunt maken.

Zodra ik de 1.000 Bloglovin’ volgers bereikt heb komt alle informatie over de winactie online. Hoe je mee kunt doen, wanneer de winactie plaats zal vinden en waar ik de pakketten weg ga geven blijft dus nog even een verrassing. Wat ik al wel kan vertellen is dat sowieso één of meerdere pakketten via mijn Facebook pagina: Shannblogt.nl weg gegeven zullen worden. Dus zorg dat je mijn pagina leuk vind!

Vind jij het leuk om deel te nemen aan deze winactie? Stay tuned!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

4 comments so far.

4 reacties op “Aankondiging | Mega 1K winactie!”

 1. chucky1012 schreef:

  Gefeliciteerd ?
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie!
  Ik volg je blog op bl. chucky1012
  Ook op fb. like ik je fb. pag.: Ike Hassankhan
  Dit art. geef ik een hartje en save deze post.
  Mijn en. heb ik vermeld in de speciale balk.

  Xoxo

 2. Mevrouw Marloes schreef:

  Aaah bijna gefeliciteerd! Ben heel benieuwd 🙂

 3. Nina schreef:

  Spannend..ik ben ook heel benieuwd, ik wacht geduldig af.

 4. Emile schreef:

  Nog een paar te gaan. Alvast van harte gefeliciteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories