Aankondiging Black Friday! (Cadeau shoptip)

23/11/17

YAAASSS! Morgen is het zover: Black Friday! In dit artikel vertel ik jullie wat meer over Black Friday en waarom jullie deze dag absoluut niet mogen missen.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om zoveel mogelijk mensen te trekken adverteren veel winkels en webshops met speciale aanbiedingen waarbij kortingen héél hoog op kunnen lopen. De naam Black Friday komt oorspronkelijk uit de Amerikaanse stad Philadelphia en werd voor het eerst gebruikt rond 1965. Met de naam Black Friday werd er verwezen naar de enorme verkeersdrukte die in en rond Philadelphia was op de dag ná Thanksgiving. In 1981 werd er voor het eerst melding gemaakt van de theorie dat winkeliers ‘in het zwart’ kwamen te staan. Daarmee wordt duidelijk gemaakt hoe belangrijk de kerstperiode is voor het jaarlijks eindresultaat van een bedrijf. Hoewel Thanksgiving in Nederland nauwelijks wordt gevierd adverteerden in 2015 meer Nederlandse winkelketens onder het mom van Black Friday dan de jaren ervoor. We kunnen wel stellen dat Black Friday sinds 2015 steeds populairder aan het worden is in Nederland (en ook in België.) Steeds meer (web)winkels nemen deel aan Black Friday.

Vorig jaar heb ik voor het eerst geshopt tijdens Black Friday en omdat dit voor mij een groot succes is geweest en ik het dit jaar absoluut weer ga doen heb ik besloten om een speciale aankondiging op mijn blog te plaatsen omtrent Black Friday. Ik vind namelijk dat iedereen van Black Friday af moet weten want in Nederland is het nog lang niet zo bekend als in Amerika. (Web)winkels die ik o.a. ga bezoeken zijn My Jewellery, The Body shop, H&M, Bol.com, Hema en Bershka. Helaas doen niet alle (web)winkels mee. Wil je weten of jouw favoriete (web)winkel mee doet aan Black Friday? Google is je beste vriend! Er zijn verschillende lijsten te vinden waarin de (web)winkels staan die deelnemen aan Black Friday. Black Friday is hét perfecte moment om jouw cadeautjes voor de feestdagen in te kopen! Dus noteer het op een briefje, plak het briefje ergens op waar je hem altijd zult lezen, zorg dat je het niet vergeet! Tomorrow is the perfect day for shopping!

* Bij sommige (web)winkels kun je langer profiteren van kortingen. De ene (web)winkel begint al een week van te voren terwijl je bij een andere (web)winkel t/m maandag 27  november (Cyber Monday; de eerste maandag na Black Friday) kunt profiteren van de kortingen. Hou vooral jouw favoriete (web)winkels in de gaten.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories