A new musthave!

27/04/18

We hebben al even van het mooie weer kunnen genieten en wat was het fantastisch! Ik ben echt dol op de lente en de zomer. Op warme dagen ben ik vaak op het strand te vinden. Natuurlijk gaat dit gepaard met een heerlijk muziekje en een lekker koud drankje. In dit artikel laat ik jullie een musthave zien die niet mag ontbreken tijdens een warme dag op het strand.

Mijn musthave voor op het strand is een bluetooth speaker. De perfecte speaker heb ik vorige week mogen ontvangen van de webshop Bluetoothspeakercenter.nl.

Bluetoothspeakercenter.nl
Bluetoothspeakercenter.nl is dé webwinkel voor betaalbare en hoge kwaliteit bluetooth speakers. Op zoek naar een draadloze speaker, draagbare speaker of een muziek box? Bluetoothspeakercenter.nl heeft het! Je kunt er daarnaast niet alleen profiteren van het grote assortiment maar ook van een mega snelle verzending. Al met al helemaal top dus!

De bluetooth speaker die ik mocht uitkiezen heb ik niet zomaar gekozen. Ik had namelijk wel een aantal puntjes waar de speaker aan moest voldoen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de W-King S18 waterbestendige bluetooth speaker.

W-King S18 waterbestendige bluetooth speaker | € 65,00
Vragen die ik mezelf stelde bij het maken van een definitieve keuze waren: Is de speaker geschikt voor buiten? Is hij waterbestendig? Heeft hij een lange accuduur? Heeft hij een FM-radio functie? En is hij makkelijk mee te nemen? Als snel kwam ik uit bij de W-King S18 waterbestendige bluetooth speaker. Naast dat de speaker voldoet aan mijn eisen is de geluidskwaliteit ook nog eens fantastisch. Deze speaker heeft alles waar ik naar zocht en is vanaf nu zonder twijfel mijn nieuwe favoriete musthave.

Specificaties:
Bluetooth versie: 2.1
Accuduur: 12 uur
FM Radio: Ja
Totaal vermogen: 6 Watt
Microfoon voor handsfree bellen: Ja
3,5 mm audio jack ingang: Ja
Lengte: 11,5 cm
Breedte: 4,8 cm
Hoogte: 7 cm
Gewicht: 0,47 kg
Kleuren: Zwart, rood (verkrijgbaar in meerdere kleuren.)
Waterbestendig: Spatwaterdicht
Micro SD kaart slot: Ja
Geluidsweergave: Stereo
Draadloos bereik: 10 meter
Stroomvoorziening: Accu
Type speaker: Draadloze speaker
Wifi: Nee
Bluetooth® Wireless Technologie: Ja

Ik kreeg de speaker binnen op één van de warmste dagen die we tot nu toe in 2018 gehad hebben. Ik zag dit als perfecte gelegenheid om de speaker te testen. En met succes! Wat ben ik enthousiast over de speaker. De speaker is makkelijk te bedienen en heeft een handige gebruiksaanwijzing. Echt fantastisch! Mocht jij ook een speaker aan willen schaffen kijk dan zeker eens bij Bluetoothspeakercenter.nl.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “A new musthave!”

  1. Nienke schreef:

    Wat een handige speaker! Zeker essentieel in de zomer. 🙂

  2. Shannblogt schreef:

    Ja, inderdaad! Echt een musthave! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories