A NEW IDEAL OF SWEDEN CASE!

10/03/19

First of all: Sorry jongens, voor alweer een telefoonhoesje op mijn blog. Maar af en toe moet kunnen toch? Zoals jullie misschien wel weten werk ik regelmatig samen met Smartphonehoesjes.nl. Ik ben stapelgek op ze en dat is wederzijds! Ik heb zo’n prettige ervaring met deze webshop. Super fijn! Deze week mocht ik weer een prachtig telefoonhoesje ontvangen, van iDeal of Sweden. HAPPY ME!

Sinds kort heeft Smartphonehoesjes.nl het merk iDeal of Sweden aan de webshop toegevoegd. Persoonlijk denk ik dat dit een hele goede toevoeging is. Het merk is namelijk super hot op dit moment! Wat ik zo leuk vind aan de hoesjes van iDeal of Sweden zijn vooral de unieke ontwerpen en de elegante vormgeving van de hoesjes. Ieder hoesje is afgewerkt met een klein, goudkleurig label waarin het merk gegraveerd staat. Super chique!

Er waren een aantal iDeal of Sweden hoesjes die ik al een tijdje op het oog had. Eén daarvan was de Carrara Gold. Ik ben nog steeds dol op de marmer printjes. De combinatie van de kleuren die verwerkt zijn in dit design vind ik uniek en een erg leuke samenstelling. De telefoonhoesjes van iDeal of Sweden zijn gemaakt van stevig kunststof en kunnen hierdoor wel tegen een stootje. Het hoesje heeft een glanzende, gladde finish wat ik erg mooi bij het design vind passen. Verder is het hoesje makkelijk om- en van je telefoon te krijgen. Ook over de uitsparingen is goed nagedacht. Alle knopjes en in- en uitgangen blijven makkelijk te bedienen en bereikbaar. Daarnaast vind ik iDeal of Sweden hoesjes fijn en stevig in de hand liggen ondanks de gladde afwerking.

Wauw, ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe classy, eye catcher! Ook ben ik weer enorm te spreken over de fantastische service van Smartphonehoesjes.nl. Een leuk aanbod in een webshop is natuurlijk fantastisch maar een fijne service is ook wel mooi meegenomen toch?

Ben jij ook opzoek naar een nieuw telefoonhoesje, of dit nu een Samsung of iPhone hoesje is of een OnePlus 5T hoesje, neem dan zeker even een kijkje bij Smartphonehoesjes.nl. Het aanbod is echt enorm namelijk! Je kunt er niet alleen een leuk telefoonhoesje scoren voor je smartphone maar ook voor je tablet. Een iPad Pro 9.7 hoesje bijvoorbeeld.

Have fun shopping!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “A NEW IDEAL OF SWEDEN CASE!”

  1. Emile schreef:

    Mooi chique hoesje, hier zou ik ook helemaal verliefd op worden.

  2. Evelien schreef:

    Ahhh, deze is echt tof! Goeie smaak heb je <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories