A musthave that makes every woman happy!

03/09/17

Als je mij ergens heel blij mee maakt dan zijn dat wel handige gadgets. Ik vind het erg leuk om nieuwe gadgets te ontdekken maar ik vind het nog leuker om ze met jullie te delen. Wellicht hebben jullie er ook iets aan.

Wat ik vandaag met jullie ga delen is zonder twijfel dé ultieme musthave voor vrouwen! Ik heb het over de Mirror Powerbank van het merk Kikkerland.

Kikkerland Mirror Powerbank – € 15,95
Met deze multifunctionele powerbank heb je niet alleen extra energie voor je smartphone, maar ook een handige spiegel bij de hand die natuurlijk niet in je tas mag ontbreken. De powerbank is geschikt voor zowel smartphones als tablets en is eenvoudig te gebruiken in combinatie met de originele oplaadkabel van jouw toestel. De powerbank heeft een compact, handzaam formaat, weegt slechts 90 gram en is hierdoor erg makkelijk mee te nemen. Als dit géén musthave is dan weet ik het ook niet meer!

De powerbank is wit van kleur en heeft aan één kant een spiegel. Deze combinatie is perfect. Het zorgt er zelfs voor dat de powerbank er een beetje chique uitziet. Ik ben verliefd.

De powerbank heeft een capaciteit van 2000 mAh. 2000 mAh is niet heel erg veel maar voor mij is dit prima! Hiermee kun je je smartphone meerdere keren bijladen of één keer volledig opladen. Ondanks dat de capaciteit van deze powerbank niet heel erg hoog is vind ik wel dat de powerbank erg krachtig en vlot oplaad. Wanneer de powerbank leeg is kun je hem gemakkelijk opladen met het bijgeleverde Micro USB oplaadkabeltje. In 3 uur is de powerbank weer volledig opgeladen. De powerbank is voorzien van LED-lampjes. Deze LED-lampjes geven aan hoeveel power de accu nog heeft. Handig!

Ik ben super enthousiast over de Mirror Powerbank van Kikkerland. Ik ben benieuwd wat jullie van deze musthave vinden. Ik kan in ieder geval niet meer zonder deze handige gadget!

De Kikkerland Mirror Powerbank is verkrijgbaar bij Ditverzinjeniet.nl.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “A musthave that makes every woman happy!”

 1. Simone schreef:

  Wat een leuk ding!! Nog nooit gezien, maar die zou ik echt wel willen hebben!

 2. Shannblogt schreef:

  Ik vind hem ook helemaal het einde! Bedankt voor je leuke reactie Simone! 🙂

 3. Uxua schreef:

  Bedankt!! En..waar is je te gekke mobielhoesje van?

 4. Shannblogt schreef:

  AliExpress! Binnenkort te zien in mijn AliExpress hebbedingetjes serie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories