A GOOD SKIN CARE IS MY FOUNDATION! | MAYBEAUTY

14/04/19

Er is één make-up product dat ik in het verleden weinig gebruikt heb en tegenwoordig zelfs nooit meer gebruik en dat is foundation. Ik heb totaal geen slechte huid en heel weinig onzuiverheden dus die foundation kan ik prima achterwegen laten. Ik gebruik op dit moment hele fijne huidverzorgingsproducten wat mijn huid echt wonderen doet. Daarnaast vind ik zo’n laag foundation ook gewoon niet prettig. Sterker nog, ik vind het zelfs een beetje vies. In dit artikel laat ik je een aantal van mijn favoriete huidverzorgingsproducten zien.

Een tijdje terug schreef ik al over de fantastische shampoo en conditioner van MayBeauty. Vandaag is de Incredible Face Kit aan de beurt. Are you ready?

MAYBEAUTY
‘Wij hebben producten ontwikkeld die zichtbaar resultaat geven en we werken er hard aan om jou een geweldige winkelervaring te geven. Wij geloven dat schoonheidsproducten een specifiek probleem moeten oplossen om nuttig te zijn. Daarom is elk product die wij ontwikkelen hierop ontworpen, of het nu huidverzorging, haarverzorging of voetverzorging is.’

MAYBEAUTY – INCREDIBLE FACE KIT | € 39
De Incredible Face Kit van MayBeauty bevat 3 effectieve huidverzorgingsproducten die samenwerken en de huid diep reinigen.

DE INHOUD: 
– 1x Maskerkwast
– 4x The Incredible Face Gel
– 4x The Incredible Face Mask
– 4x The Incredible Pore Mask

THE INCREDIBLE FACE GEL
The Incredible Face Gel verwijdert dode huidcellen en opent de poriën.

HOW TO USE: 
– Breng de gel aan op de gebieden die je wilt reinigen en masseer het vervolgens licht in de huid gedurende een minuut.
– Zie hoe de dode huidcellen loslaten en hoe onzuiverheden verdwijnen.
– 
De poriën zijn nu open en klaar voor de volgende stap. 

THE INCREDIBLE FACE MASK 
Dit is volgens mij het populairste masker van MayBeauty en dat is natuurlijk niet zonder rede. The Incredible Face Mask reinigt de huid diep door mee-eters en dode huidcellen te verwijderen.

HOW TO USE:
– Breng het masker aan op het gebied wat je wilt behandelen.
– Laat het masker 30 tot 45 minuten drogen.
– Trek het masker van je huid en zie hoe de mee-eters en het vuil uit de poriën komen.
– 
Voel en ervaar hoe je huid weer kan ademen.

THE INCREDIBLE PORE MASK
The Incredible Pore Mask verwijdert overtollige talg en olie en maakt de poriën kleiner.

HOW TO USE:
– Breng het masker aan over je hele gezicht.
– Laat het masker 15 tot 30 minuten drogen.
– 
Was het masker van je gezicht en zie hoe de poriën kleiner zijn geworden en hoe gezond jouw huid er uitziet.

WAUW! Wat een heerlijke producten. Good job MayBeauty! Van de shampoo en conditioner was ik al ontzettend onder de indruk en ook de producten uit The Incredible Face Kit hebben mij omver geblazen. Alle producten hebben zichtbare resultaten waar je mij echt heel erg blij mee maakt. Ik weet inmiddels dat ik niet de enige ben die groot fan is van MayBeauty. Als je online gaat zoeken naar reviews lees je namelijk nog veel meer goede verhalen. Ik ben zó blij dat ik dit merk ontdekt heb en ik vind het nog leuker dat ik mijn ervaring met jullie kan delen.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories