A girl can never have enough shoes!

20/01/18


“So many shoes but only two feet!”

Oeps, ook ik ben hier schuldig aan. Vind ik dat erg? Nee, totaal niet zelfs. Ik ben dol op schoenen en ik heb voor iedere outfit wel een bijpassend paar schoenen in mijn kast staan. Dat is alleen maar fijn toch? Deze week heb ik weer een nieuwe aanwinst aan mijn collectie toe mogen voegen en ik ben verliefd.

Laatst ontving ik een mailtje van een waanzinnig leuke webshop. Een webshop waar ik nog niet eerder van gehoord had maar ik ben zó ontzettend blij dat ik de webshop ontdekt heb. Of beter gezegd dat de webshop mij ontdekt heeft.

Footway
De webshop waar ik het over heb is Footway. Op de webshop van Footway kun je heel makkelijk navigeren naar schoenen in jouw maat. Wanneer je de webshop opent kun je direct aangeven of je op zoek bent naar damesschoenen, herenschoenen of kinderschoenen. Wanneer je daar een keuze uit hebt gemaakt kun je je schoenmaat selecteren. Als je dat gedaan hebt kun je je zoekopdracht nog wat verfijnen met de zoekfunctie bovenaan de webpagina. Echt héél fijn! Naast dat het navigeren in de webshop heel fijn is is het aanbod ook enorm. Allerlei soorten schoenen van eindeloos veel merken. Er is voor iedereen wel een passend paar schoenen te vinden. Ook ik heb er een fantastisch paar schoenen gevonden. Ik ben geslaagd in de categorie ‘sneakers.’

Vans – Old Skool DX Tumble Leather (Mahogany Rose) | € 85
In de webshop zag ik onwijs veel leuke schoenen voorbij komen maar toen ik dit paar zag staan was het meteen liefde op het eerste gezicht. De kleur, het model, het merk.. FAN-TAS-TISCH! Deze sneakers van het merk Vans zijn zonder twijfel voor mij gemaakt. Ik vind ze echt helemaal het einde. Daarnaast zitten ze ook nog eens onwijs lekker. De sneakers hebben een normale pasvorm, hebben een prachtige roze kleur en zijn gemaakt van leer. Vooral het laatste vind ik een héél groot pluspunt. Doordat de sneakers van leer zijn kun je ze namelijk wat makkelijker schoon maken (en houden.)

De sneakers hebben een fijn voetbed wat ook niet geheel onbelangrijk is. De sneakers lopen fantastisch. Daarnaast hebben ze een wat hogere zool die gemaakt is van rubber. Ik wil het geen plateauzool noemen maar ze zijn wel wat hoger dan gemiddeld. Ook dit vind ik een erg leuk detail. Al met al, ik ben verliefd!

Dat ik enorm enthousiast ben over de sneakers én over de webshop waar ik ze scoorde is jullie waarschijnlijk al wel duidelijk. De meeste voordelen van de webshop had ik al wel genoemd maar de belangrijkste nog niet en dat zijn: gratis verzending en gratis retourneren. Daar wordt ik héél blij van en ik weet zeker dat ik niet de enige ben. De verzending bij Footway duurt ongeveer een week. Persoonlijk vind ik dit geen nadeel. Geduld is een schone zaak.

Nu vraag ik me af: Houden jullie ook zoveel van schoenen? En wat vinden jullie van Vans? Ik ben in ieder geval groot fan van mijn nieuwste aanwinst en ik zal ze zeker vaak gaan dragen.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “A girl can never have enough shoes!”

 1. Mevrouw Marloes schreef:

  Heel leuke schoenen!

  Ik ben een paar jaar geleden heel erg fan geweest van Vans, maar sinds ik schoenen koop die wat steviger zijn, gebruik ik mijn Vans eigenlijk alleen nog tijdens het uitgaan. Ik heb nog wel vier paar Vans, hahah!

 2. Shannblogt schreef:

  Vier paar??!! Dan is het wel duidelijk dat jij ook fan bent van Vans. Ik heb ooit één keer eerder Vans gehad. Maar die waren lang niet zo mooi als deze! Bedankt voor je leuke reactie Marloes.

 3. Emile schreef:

  Wow wat een supermooie Vans. Een hele mooie kleur ook die overal mee te combineren valt.

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Emile! Ik ben er ook héél blij mee. Ik vind ze fantastisch!

 5. Lieke van Veen schreef:

  Normaal hou ik niet zo van Vans, maar deze zijn erg leuk.
  Veel praktischer dan normale Vans en een leuk kleurtje.

 6. Shannblogt schreef:

  Ik begrijp je helemaal Lieke! De kleur van deze Vans is echt A-MA-ZING!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories