A CUTE SCRUNCHIE & LOVELY SUNGLASSES | COMEGETFASHION

14/03/20

YES YES YES! Kort geleden mocht ik weer een pakketje van Comegetfashion ontvangen. Een pakketje met twee hele leuke items. Ik ben er net als de vorige keer weer super enthousiast over. Ik vind Comegetfashion zo’n leuke webshop. Love it!

In mijn eerste Comegetfashion post stond al een stukje over de webshop maar omdat dit zo’n leuk inhoudelijk verhaal is heb ik besloten om het ook aan dit artikel toe te voegen.

COMEGETFASHION
‘Wij vrouwen willen elke dag zelfverzekerd en fashionable de deur uit gaan. Het gevoel dat bij het verlaten van de spiegel jij de hele wereld aankan! Een goede outfit is de key tot succes. Daar begint onze job. Al jaren werken wij bij Comegetfashion met passie en fashion kennis om dit voor jou te realiseren. Elke dag zijn we druk met het spotten van trends bij de grootste fashion bloggers en invloedrijke stijliconen. Wij letten op de beste stofjes, looks & feels van alle musthaves die interessant zijn. Het beste wereldwijde fashionaanbod samenbrengen in een perfect assortiment, dat is wat wij doen. Bestel de hipste bags, sneakers, kleding en accessoires vanuit huis in onze webshop. Shop alleen de allerbeste fashion items! Ben jij er klaar voor? Comegetfashion!’

In mijn eerste Comegetfashion post stelde ik jullie voor aan mijn nieuwe baker boy cap en handschoenen. Vandaag heb ik twee hele andere items om aan jullie te laten zien. Het enige wat overeenkomt met de vorige keer is dat de items uit dezelfde categorie komen. De categorie ‘accessoires.’

CUTE VELVET SCRUNCHIE | € 6,99 
Goede benaming voor dit item? Absoluut! Deze scrunchie is echt heel erg schattig. Dit is typisch zo’n ‘kers op de taart’ accessoire. Maak je staart of hoge knot af met deze prachtige scrunchie en je bent ready to sparkle! Ik ben dol op de kleur en al helemaal in combinatie met de velvet stof. Helemaal blij mee!

SQUARE BLACK SUNNIES | € 9,99 € 14,99
Oh hi there diva glasses! Met deze klassieke, zwarte zonnebril kun je letterlijk alle kanten op. Hij past bij iedere outfit en is daardoor een echte musthave om te hebben. Door het iets wat hoekige montuur is hij nét even anders dan de standaard zwarte zonnebril die je op dit moment veel ziet. I love it!

Dat ik echt een zwak heb voor Comegetfashion zal jullie vast niet zijn ontgaan. Ik vind het echt een MEGA leuke webshop en daarom ben ik er ook regelmatig te vinden. Oh, kleine tip.. de sale is ook echt fan-tas-tisch! Ik scoorde er hele leuke snake print boots voor slechts € 19,99. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op mijn Instagram. Daar staat namelijk een post waarin ik ze draag.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “A CUTE SCRUNCHIE & LOVELY SUNGLASSES | COMEGETFASHION”

  1. Geweldige scrunchie!

  2. Shannblogt schreef:

    Jaaaa, leuk is hij hé? Ik ben er ook helemaal weg van. I love it! 💖

  3. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je leuke reactie ook! 🙏✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories