A BEAUTIFUL WHITE SMILE IS THE BEST MAKE-UP A GIRL CAN WEAR! | COLGATE

18/07/20

Rock jouw meest unieke witte glimlach met de Colgate Max White Ultimate tandpasta. Deze tandpasta is de eerste op enzymen gebaseerde tandpasta met een baanbrekende bleek technologie. Ik ben zelf helemaal weg van Colgate en gebruik ook ALTIJD whitening tandpasta’s dus jullie kunnen wel nagaan dat ik helemaal happy werd van deze nieuwe lancering.

TO BE HONEST: Ik had de tandpasta zelf al gekocht voordat ik het perspakketje had ontvangen. Maar dat is in dit geval alleen maar erg fijn want ik heb hem daardoor al een tijdje in gebruik en kunnen ervaren. Daarnaast heb ik er nu alvast één extra op voorraad. Altijd handig!

Het is bewezen dat wittere tanden het zelfvertrouwen een boost geven. Een geweldige glimlach hebben en op je gemak zijn met je glimlach kan zelfvertrouwen uitstralen. Een mooie glimlach heeft impact op iedereen. Niet alleen voel jij je gelukkiger; je steekt hiermee ook anderen aan om meer te glimlachen. Onze liefde voor een mooie glimlach is dus onmiskenbaar!

COLGATE MAX WHITE ULTIMATE | € 19,99 (75 ml)
Colgate maakt het boosten van het zelfvertrouwen makkelijk met de nieuwe, meest veilige en effectieve whitening tandpasta ooit. De tandpasta is de allereerste op enzymen gebaseerde tandpasta met een professioneel whitening ingrediënt. Het is Colgate’s meest effectieve whitening tandpasta die tot wel vijftien jaar van tand verkleuringen terugdraait. In tegenstelling tot andere whitening tandpasta’s, wordt de Colgate Max White Ultimate aangedreven door een niet-abrasieve, geavanceerde whitening-technologie die bestaat uit drie ingrediënten die samenwerken voor de allerbeste resultaten. Daarnaast zijn deze ingrediënten 100% veilig en niet schadelijk voor het tandglazuur. De Max White Ultimate bevat de door Colgate gepatenteerde Enzyme Whitening-technologie die waterstofperoxide (0,1%) en triacetine omzet in perazijnzuur (PAA) met behulp van een natuurlijk afgeleide enzym katalysator. Effectief thuis bleken was nog nooit zo eenvoudig. De grensverleggende nieuwe formule geeft al resultaten in slechts vier weken. Bovendien is de buitenverpakking van de Colgate Max White Ultimate gemaakt van 70% gerecycled plastic en volledig recyclebaar. Voordelen all over dus! Ik ben helemaal enthousiast.

Toen ik deze tandpasta voor het eerst gebruikte moest ik even wennen omdat de textuur wat anders is dan van de tandpasta die ik ervoor gebruikte. De tandpasta geeft absoluut een schoon en fris gevoel maar de ervaring tijdens het poetsen is gewoon nét even anders. Het is een kwestie van even wennen. Daarna wil je nooit geen andere tandpasta meer. Witter worden je tanden absoluut ik zag zelf na een week al best een groot verschil. Echt, you need to try this too!

VERKRIJGBAARHEID
De Colgate Max White Ultimate tandpasta is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories