3 X ENERGY DRINK | ACTION, BUDGET TIP

16/05/20

Onlangs waren er 3 nieuwe soorten energiedrankjes in de reclame bij Action. Deze zijn door de reclame nieuw in het assortiment gekomen. De blikjes trokken binnen no-time mijn aandacht want ze zien er echt heel tof uit. In dit artikel vertel ik je alles over deze drankjes. De prijs, de smaken, mijn mening en uiteraard heb ik ook een favoriet uitgekozen.

Zoals ik dus al zei kocht ik deze energiedrankjes bij Action. Ik kocht ze in de aanbieding voor € 0,39. Helaas zijn ze op dit moment niet meer in de aanbieding. Ze kosten nu € 0,49 per stuk. Nog steeds wel heel betaalbaar. De 3 varianten zijn: Dragon Fire Flavour, Blueberry Flavour en Tropical Flavour. Elk blikje heeft een inhoud van 355 ml. Ze zijn dus groter als bijvoorbeeld een blikje Red Bull. De drankjes bevatten cafeïne en taurine en zijn ijskoud het lekkerst!

DRAGON FIRE FLAVOUR | THE ENERGY DRINK 
Dit was de eerste van de 3 die ik probeerde en heel eerlijk, ik moest wat wennen aan de smaak. Drakenfruit is natuurlijk niet een heel gebruikelijke smaak in een energiedrankje. Toch vind ik deze variant niet verkeerd. Ik vind hem erg lekker maar het is gewoon even wennen. Deze scoort voor mij een 8,5/10.

BLUEBERRY FLAVOUR | THE ENERGY DRINK
De variant met blauwe bessen was de tweede die ik probeerde en met succes. Ik vind deze variant absoluut lekkerder dan de vorige. Hij is wat zoeter en de smaak op zich vind ik gewoon lekkerder. Maar goed smaken verschillen. Deze scoort voor mij een 9,5/10.

TROPICAL FLAVOUR | THE ENERGY DRINK
Tot slot de Tropical variant. Ik had heel eerlijk verwacht dat ik deze het lekkerst zou vinden. Normaal ben ik dol op deze smaak maar dit is gewoon letterlijk AA met prik. Op zich niet verkeerd maar ik had er totaal een andere smaak bij verwacht. Ik vind hem absoluut niet vies maar wel het minst lekker van de 3. Deze scoort voor mij een 7,5/10.

De prijs is helemaal prima, de smaken zijn erg verschillend van elkaar, de blikjes zien er echt fantastisch leuk uit en toch heb ik géén van de drankjes een 10/10 gegeven. Dit komt omdat ik de drankjes vrij heftig vind. De smaken zijn vrij heftig, de drankjes zijn ontzettend zoet en daarnaast zijn de drankjes extreem koolzuurhoudend waar ik nooit zo goed op ga. Dit zijn voor mij echt drankjes waar ik een hele avond mee kan doen doordat er zoveel koolzuur in zit. Ik kan het dan gewoon niet snel op drinken. Zelfs niet als ik dorst heb. Herkenbaar? Ik ben benieuwd of jullie dit ook zo ervaren. Laat het weten in de reacties hier beneden. Al met al vind ik dit wel heerlijke drankjes als het heel warm weer is. Uiteraard drink ik ze dan wel het allerliefst ijskoud.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “3 X ENERGY DRINK | ACTION, BUDGET TIP”

  1. Nina schreef:

    Ze zien er stuk voor stuk heel gaaf uit. Daarom zou ik ze dus al kopen.

  2. Shannblogt schreef:

    Ja dat vind ik dus ook Nina, daarom kocht ik ze ook hihi! 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories