3 NEW HAPPYCASES! | GSMPUNT.NL

22/02/20

Kort geleden kreeg ik wel een heel erg leuke e-mail binnen. Een e-mail van een webshop die al eerder op mijn blog is verschenen, GSMpunt.nl. De webshop heeft sinds kort een eigen fashionmerk gelanceerd genaamd HappyCase. Hoe tof is dat? Niet alleen van deze e-mail werd ik enthousiast maar ook van de telefoonhoesjes van dit nieuwe merk. Kijk je mee?

HAPPYCASE
Voorzie jouw toestel van een unieke look met een HappyCase hoesje. HappyCase heeft een ruime collectie aan hoesjes, voor heel veel verschillende toestellen, in de allerleukste printjes en daarnaast zijn de telefoonhoesjes ook nog eens ontzettend betaalbaar. Ze kosten namelijk slechts € 12,95 per stuk. Qua bescherming biedt een HappyCase hoesje alles wat je nodig hebt. Het hoesje beschermt jouw telefoon optimaal tegen alledaagse schade als schokken, stof en krasjes. Omdat het hoesje op maat is gemaakt sluit het naadloos aan op de knoppen en poorten van je toestel. He-le-maal top!

Ik heb in totaal 3 leuke HappyCase hoesjes uitgekozen, in 3 hele leuke printjes. Ik heb gekozen voor:

SLANGENPRINT HOESJE 
Dit hoesje is voorzien van een erg mooi slangenprint. De kleuren combinatie wit/grijs vind ik erg mooi bij de print passen. Dit was al vanaf het eerste moment mijn favoriete print! Het geef je toestel een wat luxere uitstraling. Love it!

TRANSPARANT PANTERPRINT HOESJE
Dit hoesje is transparant en voorzien van een witte panterprint. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe iPhone 11 Pro Max en het leuke is, is dat ik hem nog een beetje kan bewonderen door dit hoesje heen. Erg mooi en ontzettend leuk om mee af te wisselen.

BLUE MARBLE HOESJE
Een print die ik ook erg mooi vind is marmer. Ik hou niet van de kleur blauw maar in dit telefoonhoesje vind ik het in combinatie met de andere kleuren wel erg mooi. Het is een vrij opvallende print maar hij mag absoluut gezien worden. Ik ben er heel blij mee!

Wat zijn ze leuk hé? De naam HappyCase doet wel zijn eer aan. Ik wordt er oprecht heel ‘happy’ van! Welk hoesje van de 3 vinden jullie het leukst? Mijn favoriet is de slangenprint.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories