1+1 actie op alle make up bij Kruidvat!

26/07/15

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag was het feest voor alle make-up liefhebbers. Kruidvat had namelijk een super leuke actie waarbij alle make-up 1+1 gratis was. Natuurlijk moest ik ook even rondneuzen bij alle make-up schappen. Benieuwd naar wat ik mee heb genomen? Lees dan snel verder!

Het eerste wat ik pakte was de All Matt Plus foundation van Catrice. Mijn foundation is bijna op dus ik had gewoon een nieuw flesje nodig. Deze keer heb ik de kleur 015 Vanilla Beige meegenomen. De foundation die ik nu nog aan het opmaken ben is een tintje lichter. Maar omdat het nu zomer is en mijn gezicht wat verkleurd heb ik een tintje donkerder meegenomen! De prijs van deze foundation is € 6,59.

Naast de All Matt Plus foundation stond de Nude Illusion foundation (ook van Catrice.) Ik heb veel goede verhalen gelezen over deze foundation dus ik kon het niet laten om hem zelf ook eens te proberen. Ik nam hem mee in de kleur 010 Nude Ivory. De prijs van deze foundation is € 7,59.

Het derde product wat ik mee heb genomen is een Catrice lipstick. Deze had ik al een tijdje op het oog maar steeds nam ik hem niet mee. Het is een matte lipstick van de Ultimate Colour lijn in de kleur 360 MATTraction. De prijs van deze lipstick is € 3,99.

Naast de lipstick van Catrice kocht ik ook nog een ander lip product. Namelijk Rimmel Provocalips in de kleur 200 I’ll Call You. Dit is niet de eerste Rimmel Provocalips die ik kocht. Ik heb namelijk al twee andere kleuren, 500 Kiss Me You Fool en 310 Little Minx. Ik ben echt helemaal weg van Rimmel Provocalips. De prijs van dit geweldige lip product is € 11,99.

Uiteraard ging ik ook even bij Essence snuffelen. Daar nam ik van de LE collectie de ARRIBA blush mee. Dit is de kleur 01 Baila, Baila. De prijs van deze blush is € 2,99.

Het laatste product wat ik in mijn mandje stopte was nog een blush van Essence. Een prachtige Silky Touch blush in de kleur 90 Summer Dreaming. Uit ervaring met andere blushes van deze lijn weet ik dat ze heel erg fijn zijn. De prijs van deze blush is € 2,59.

Dit waren al mijn aankopen. Hebben jullie ook gebruik gemaakt van deze leuke actie van Kruidvat?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

4 comments so far.

4 reacties op “1+1 actie op alle make up bij Kruidvat!”

 1. Eva schreef:

  Ik heb daar de bb cream van NYC en een poeder van Essence

 2. sonja schreef:

  Mooie aankopen!

 3. shannblogt schreef:

  Dankjewel Eva! Bedankt voor je reactie 🙂

 4. shannblogt schreef:

  Ook leuk Sonja! Bedankt voor je reactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories