10 Feitjes die je nog niet over mij wist!

01/09/18

Vandaag is het tijd voor een persoonlijk artikel. Ik vind het leuk om te variëren tussen de content die ik plaats. Artikelen met een persoonlijke twist vind ik heerlijk om te schrijven. Daarnaast vind ik het ook leuk dat jullie zo wat meer over mij te weten komen. In dit artikel deel ik 10 feitjes over mij die jullie waarschijnlijk nog niet van mij wisten.

Volgens mij heeft iedereen wel persoonlijke feitjes. Feitjes waarvan alleen mensen die je echt heel goed kennen weten dat ze bij jou horen. Een aantal van deze feitjes heb ik speciaal voor jullie op een rijtje gezet.

 1. Mijn horloge draag ik het liefst om mijn rechter pols omdat hij om mijn linker pols niet lekker zit. Even voor de duidelijkheid: een horloge hoor je links te dragen, geen idee waarom dit ooit zo is uitgevonden! Soms draag ik op foto’s mijn horloge links maar ik vind mijn horloge rechts dus eigenlijk veel lekkerder zitten.
 2. Als kind zijnde heb ik alle kleuren ogen gehad. Donkerblauw, lichtblauw, grijs, groen, lichtbruin en nu is mijn oogkleur donkerbruin. Heel bijzonder! Stiekem ben ik wel trots op dit feitje.
 3. Toen ik nét geboren was en ik tussen alle andere baby’s lag wisten ze precies wie ik was en konden ze mij makkelijk vinden tussen alle andere baby’s. Dit kwam door het kuiltje in mijn kin. Dit kuiltje heb ik overigens nog steeds.
 4. Wanneer blauw ook een beetje op groen lijkt kan ik niet zeggen of het blauw of groen is. Ik zie dat simpelweg gewoon niet. Ik ben dus een beetje kleurenblind. Wanneer ik dit tegen mensen vertel wordt daar om gelachen maar het is dus echt zo.
 5. Ik heb behoorlijk veel last van smetvrees. Ik was bijvoorbeeld belachelijk vaak mijn handen en vind het echt té vies om in een trein te gaan zitten, laat staan de prullenbak in een trein te openen. Brrr! Oh en als ik dan noodgedwongen toch moet gaan zitten in een trein omdat de reis best wel lang duurt dan gaan mijn kleren direct de wasmand in zodra ik thuis ben.
 6. Ik ben jarenlang een nagelbijter geweest. Geen idee wat mij bezielde. Gelukkig ben ik daar inmiddels een aardig tijdje van af. Wat een viespeuk was ik!
 7. Voor letterlijk alle insecten ben ik bang. Ja, ook voor vlinders en lieveheersbeestjes.
 8. Ik kan mijn middelste teen opsteken. Echt waar! Dat is een keer wat anders dan een middelvinger. Nu niet stiekem gaan proberen of jij dit ook kunt hè?
 9. Tegenwoordig kan ik héél slecht tegen eieren eten of iets waar veel ei in is verwerkt. Vroeger vond ik eieren super lekker om te eten. Tegenwoordig wordt ik er echt heel erg ziek van!
 10. 9 van de 10 keer moet ik niesen wanneer ik onder de douche sta of er nét onder uit kom.

Dit waren 10 feitjes over mij. Nu ben ik benieuwd of jij ook een leuk feitje over jezelf hebt. Laat het weten in de reacties. Vind ik leuk!

Morgen komt er na een héle lang tijd weer eens een AliExpress hebbedingetjes artikel online. Het is langer dan een jaar geleden dat het 7e artikel van mijn AliExpress hebbedingetjes serie online is gekomen. Dat is echt té lang! Stay tuned als je deel 8 niet wilt missen!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

8 comments so far.

8 reacties op “10 Feitjes die je nog niet over mij wist!”

 1. Mevrouw Marloes schreef:

  Als klein meisje waren mijn ogen hazelnootbruin. Later zijn de bruin/groen geworden. Leuk dat jij ook ogen hebt die van kleur zijn veranderd!
  Mij herkende iedereen direct na mijn geboorte ook. Ik werd door een van de verplegers ook ‘punky’ genoemd. Ik had namelijk meteen een mooie haarbos op mijn hoofd.

  Ik ben benieuwd naar je Aliexpress artikel 🙂

  Liefs!

 2. Karin schreef:

  Hoi shannon ik ben verslaafd aan gelnagels
  Ik vroeger oranje rood haar had

 3. Shannblogt schreef:

  Wat een super leuke reactie Marloes! Leuk om te lezen dat jij ook verschillende oogkleuren gehad hebt! ☺️

 4. Shannblogt schreef:

  Hoi Karin! Ik aan gel nagellak. Oh en oranje/rood haar? Wauw! Bedankt voor je leuke reactie! ?

 5. Nina schreef:

  Even een reactie op nummer 8….geweldig !!. Bij mij gaat de middelvinger toch beter als mijn middelteen..haha

 6. Shannblogt schreef:

  Haha! Bij mij gaat het beide zonder moeite. Bedankt voor je leuke reactie ?

 7. Emile schreef:

  Wat leuk om te lezen die feitjes. Mooie foto trouwens.

 8. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Emile! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories